Ενας στους δύο πάει… τελικό

Ενας στους δύο πάει… τελικό

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημιτελικοί πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών: πράξις τελευταία. Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα (18.00) τον Ολυμπιακό και ένας από τους δύο θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς Ελλάδος όπου, ήδη, περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 τα θετικά αποτελέσματα, έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη διοργάνωση. Η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να κριθεί περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε τα λάθη μας και το τι πρέπει να προσέξουμε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχολογία και τη διάθεση, παρά σε θέματα τακτικής. Ο κόσμος θα είναι κοντά μας και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση», υπογράμμισε ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως μας είπε ο προπονητής τους, Στέλιος Προσαλίκας, βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση, καθώς κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2. Το άγχος έχει βαρύνει τα χέρια των «κυανόλευκων» και σήμερα θα φανεί εάν μπορούν να… το αφήσουν εκτός γηπέδου. «Η ψυχολογία είναι με το μέρος μας. Θα παίξουμε και ό,τι γίνει, αφού ο Ηρακλής δεν παύει να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ηρακλής έχει εκπληκτικό σερβίς και δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα να ασκεί τόση πίεση στην υποδοχή. Δεν νομίζω ότι μας υποτίμησαν. Κι αν το έκαναν, τώρα κινδυνεύουν να το πληρώσουν», τόνισε ο «ερυθρόλευκος», Κώστας Χριστοφιδέλης.

Στο μεταξύ, υπομονετικά περιμένει να ολοκληρωθεί η σειρά των ημιτελικών ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χαβιέ Βέμπερ. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να μην χάσουν τον ρυθμό τους, καθώς έχουν μείνει δύο εβδομάδες χωρίς αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή