Ερχεται ο Σαββίδης αλλά για… Βίσση

Ερχεται ο Σαββίδης αλλά για… Βίσση

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου καλούσε τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να το πράξουν άμεσα, ο Ιβάν Σαββίδης, ο άνθρωπος στον οποίο φαίνεται να έχουν στηριχθεί άπαντες για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, φαίνεται πως έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί.

Ο υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ έχει κάνει γνωστό μέσω του εκπροσώπου του στην Ελλάδα ότι τις επόμενες ημέρες θα στείλει άνθρωπο για να μελετήσει τα βιβλία της εταιρείας. Χθες έγινε γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 19 έως τις 21 Μαΐου όχι όμως για να μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά για να παρακολουθήσει την Eurovision! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δεν είχε κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν σε επαφή όταν ο υποψήφιος αγοραστής θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ακόμη κι αν οι δύο πλευρές έχουν τελικά συνάντηση, αυτό δεν αλλάζει πολλά πράγματα στο ήδη θολό τοπίο. Είναι φανερό ότι ο Ιβάν Σαββίδης αν τελικά αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα το κάνει με τους δικούς του όρους και όχι με αυτούς που θέλει να περάσει ο Γιάννης Γούμενος. Αλλωστε κάθε του κίνηση αυτό δείχνει. Η κατάσταση πλέον στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη και τα λεγόμενα του Ιλιε Ντουμιτρέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απλά το επιβεβαιώνουν: «Αν χαθεί ο Ντουμιτρέσκου δεν θα είναι πρόβλημα για τον σύλλογο, αν φύγουν όμως κάποιοι παίκτες τότε θα είναι, όπως θα είναι πρόβλημα αν ο ΠΑΟΚ δεν συμμετάσχει στο UEFA λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Είναι επίσης σημαντικό το ότι δεν πρέπει να παίζεις με το μέλλον του συλλόγου. Πρέπει να δοθεί μία λύση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή