Ο Πανελλήνιος έκλεισε ραντεβού με τον Αθηναϊκό

Ο Πανελλήνιος έκλεισε ραντεβού με τον Αθηναϊκό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανελλήνιος «έσπασε» την έδρα και έδωσε ραντεβού με τον Αθηναϊκό, στον τελικό της Α1 ανδρών στο χάντμπολ. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη ανέτρεψε το πλεονέκτημα έδρας του ΑΣΕ Δούκα, καθώς επικράτησε 26-24, χθες, στο «ΔΑΙΣ», στον τρίτο ημιτελικό και με 2-1 νίκες πήρε την πρόκριση.

Νωρίτερα, ο Αθηναϊκός είχε επιβληθεί 26-25 του Φιλίππου Βέροιας, στον Βύρωνα, κάνοντας και αυτός το 2-1. Οι «λόρδοι», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό, ο οποίος, επίσης, θα κριθεί στις δύο νίκες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη, όπου ο Αθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε, για πρώτη φορά φέτος, τόσο πολύ τον Μαρτάνοβιτς (9) που μαζί με τον Τρουπή (6) σημείωσαν καθοριστικά γκολ.

Οι ηττημένοι των ημιτελικών θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση, επίσης στις δύο νίκες, με πλεονέκτημα έδρας για τον ΑΣΕ Δούκα.

Στις γυναίκες ο ΑΣΕ Ορμή σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στην Αναγέννηση Αρτας, μετά τη δεύτερη νίκη του επί των Ελπίδων με 28-25. Πρώτο «βιολί» για την ομάδα της Πάτρας η Στογιάνοβιτς με 9 γκολ και για της Δράμας η Ζαμπριάνοβα με 8.

Εξάλλου, ο Αθηναϊκός εξασφάλισε την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Τσάλεντς καπ, με τη νίκη του επί του Παναθλητικού με 33-19. Η Χατζημικέ με 10 γκολ ήταν η κορυφαία των νικητών και του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή