Παρελθόν ο Κυργιάκος από Ρέιντζερς

Παρελθόν ο Κυργιάκος από Ρέιντζερς

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και ήταν το… χαμηλότερο εμπόδιο, για την ένταξή του στον Ολυμπιακό, έπαψε να υπάρχει. Επειτα από 1,5 χρόνο ο Σωτήρης Κυργιάκος αποτελεί παρελθόν για τη Ρέιντζερς. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός πήγε στην ομάδα της Γλασκώβης τον Ιανουάριο του 2005 από τον Παναθηναϊκό και δύο μήνες αργότερα, σκόραρε δις στον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Μάδεργουελ που έληξε 5-1. Στο τέλος της περασμένης περιόδου ο πρώην «πράσινος» έφυγε από τη Ρέιντζερς, όμως -όπως αποδείχθηκε- προσωρινά, καθώς επέστρεψε άμεσα με ευνοϊκότερους όρους στο συμβόλαιό του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 3-2 με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση των «Γκερς» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την είδηση για το «διαζύγιο» με τον Κυργιάκο ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος της Σκωτίας, ενώ παράλληλα έγινε γνωστή η απόκτηση του 17χρονου Νοτιοαφρικανού της Τσέλσι, Ντιν Φέρμαν.

– Τι κι αν κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας και βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοίκηση του Αγιαξ έκρινε ανεπιτυχή την παρουσία του Ντάνι Μπλιντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδος και αποφάσισε να μη συνεχίσει την συνεργασία μαζί του. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Χενκ Τεν Κάτε, που από το 2003 είναι βοηθός του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα.

– Σε νοσοκομείο της Μελβούρνης νοσηλεύεται ο παλιός διεθνής Δανός ποδοσφαιριστής, Γιέσπερ Ολσεν, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Ο 45χρονος πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που διαμένει μόνιμα στην Αυστραλία, παρακολουθείται και υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις.

Ο Ολσεν αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το 1984 έως το 1989, και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας το 1985.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή