Πιο κοντά στην Ευρωλίγκα ο Αρης

Πιο κοντά στην Ευρωλίγκα ο Αρης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της συμμετοχής του στην Ευρωλίγκα, έκανε ο Αρης που νίκησε για δεύτερη φορά τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη (78-74) και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ. Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς έπαιξε συνολικά 24 λεπτά, αλλά έδειξε ότι ήταν ανέτοιμος για να βοηθήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν στο πρώτο δεκάλεπτο (22-12).

Οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την αμυντική λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να ανακτήσουν το προβάδισμα του σκορ (26-33) και να επιβάλουν τον ρυθμό τους, εκμεταλλευόμενοι και το 4ο φάουλ του Μπούμτζε – Μπούμτζε στις αρχές της 3ης περιόδου. Ο Γκρουγκούροβιτς έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στον Αρη (15 π., 17 ριμπ.) και ο Αρης αύξησε τη διαφορά στους 10 πόντους (38-48).

Οι «Ολυμπιονίκες» προηγήθηκαν 62-57 (36΄), αλλά η αμερικανική τριπλέτα των Καστλ, Μπρούερ και Ουίλκινσον «απάντησε» και στη ρουλέτα των ελεύθερων βολών, ο Τέρελ Καστλ αποδείχτηκε απόλυτα ψύχραιμος.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Μουλαομέροβιτς 20 (4), Κανταρτζής 1, Τσαλδάρης 13 (2), Μόρφης, Σακελλαρίου 3 (1), Τζόνζεν 20, Κοπρίβιτσα, Τσόπης 1, Μπούμτζε-Μπούμτζε 8, Τόμας 8 (2), Πασχάλης, Τσαμάτος.

ΑΡΗΣ: Καστλ 23 (2), Σιγάλας 6 (1), Καμπερίδης, Μπρούερ 16 (2), Ουίλκινσον 5, Πάντιους 6 (1), Πέτροβιτς 4, Στακ 3, Γκρουγκούρεβιτς 15 (2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή