ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Ελληνικές επιτυχίες στο Παγκόσμιο

Η άρση βαρών προσφέρει στην Ελλάδα επιτυχίες σε οποιοδήποτε επίπεδο. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο για αθλητές με αναπηρίες, η Ελλάς κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο και πέντε θέσεις στην 8άδα. Τ’ αποτελέσματα των Ελλήνων: 2ος ο Π. Μάμαλος (κατηγορία 82,5 κ.) με 220 κ. (ρεκόρ Ευρώπης), 5οι οι Γκρ. Μωυσιάδης (60 κ.) με 172,5 (πανελλήνιο ρεκόρ), Ν. Γκουντάνης (75 κ.) με 187,5, Δημ. Ανατολίτης (90 κ.), με 195 κ., Αν. Καζαντζίδου (67,5 κ.) με 90 κ., 8η Ειρ. Κουρουβάνη (48 κ.) με 60 κ., 14ος Κ. Φουτσίδης (67,5 κ.) με 137,5 κ.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πολυνίκης η ΑΕΚ

Η AEK με πέντε μετάλλια (1-2-2) αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών που ολοκληρώθηκε χθες. Στους τελικούς που διεξήχθησαν χθες, ο Γ. Γαζής του Εθνικού Κοζάνης (75 κ.) επικράτησε 28-22 σημεία του Τ. Μπερδέση (Παναθηναϊκός) ενώ στα +91 κ., ο Μιχ. Ασλανίδης (ΑΕΚ) νίκησε 24-17 σημεία του Βαλ. Παπαλάμπρου (Παγκράτιο Θεσσαλονίκης).

ΝΟ ΧΙΟΥ

Υποψήφιος για Ευρώπη

Θέση στην Ευρώπη μπορεί να πάρει ο ΝΟ Χίου, που χθες εξασφάλισε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών, νικώντας, στη Χίο, τη Βουλιαγμένη με 9-8 (1-0, 3-5, 3-1, 2-2). Για να μετάσχει, πάντως, στο Τρόπαιο ΛΕΝ, πρέπει η Ελλάς να μετάσχει με τρεις ομάδες στην Ευρωλίγκα.

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ

Τα κατάφερε η Φερεκίδη

Την… παράσταση έκλεψε η Μαρία Φερεκίδη στους διεθνείς αγώνες κανό – καγιάκ σλάλομ, που διεξήχθησαν στον ποταμό Σόσα της Σλοβενίας. Η 25χρονη αθλήτρια αναδείχθηκε 3η στον πρώτο αγώνα και 7η στον δεύτερο. Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων: Θ. Γιαννόπουλος 35ος – 68ος, Μάριος Καλτσής 56ος – 51ος, Γιώργος Καλτσής 60ός – 59ος.

ΤΕΝΙΣ

Καλό ξεκίνημα Οικονομίδη

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Κώστας Οικονομίδης στο τουρνουά τένις της Πράγας. Νίκησε με 6-0, 6-1 τον Γερμανό Μάικ Στάινχερ. Στον Β΄ γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Αλ. Μοντάνες.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Νίκη του Παμπουκίδη

Με τον Ανδρέα Παμπουκίδη (ΙΟΠΑΝ) να αναδεικνύεται πολυνίκης του 2006 στην Κατηγορία Γ΄, άρχισε χθες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων, ο οποίος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Το σημερινό πρόγραμμα θ’ αρχίσει στις 3 μ.μ. Σήμερα, επίσης, στις 3 μ.μ. θ’ αρχίσουν οι τελικοί στην ιππική δεξιοτεχνία.

ΒΟΛΕΪ ΕΦΗΒΩΝ

Φιλικοί με Ρουμανία

Με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ εφήβων, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας, στις 12, 13 και 14 Μαΐου. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Ξυλόκαστρου.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισοφάρισαν οι Μάβερικς

Οι Μάβερικς δεν «παραδόθηκαν» και στον δεύτερο αγώνα τους στο Σαν Αντόνιο νίκησαν 113-91 τους Σπερς και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Στον άλλο ημιτελικό, οι Πίστονς, έστω και δύσκολα, πέτυχαν το 2-0 κόντρα στους Καβαλίερς (97-91).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή