Τόργκελε ο… τεσσαρακοστός!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Νορντίν Βόουτερ, την πόρτα της εξόδου από την Παιανία την περνάει και ο Σάντορ Τόργκελε. Οπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος αγοράς του από την Κρίσταλ Πάλας έναντι 700 χιλ. ευρώ και έτσι ο Ούγγρος επιθετικός θα επιστρέψει στην αγγλική ομάδα. Ο Τόργκελε δεν θα είναι στην αποστολή του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος στη Λάρισα και είναι ελεύθερος να αναχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά χθες γυμνάστηκε κανονικά και ενδεχομένως να μείνει 1-2 μέρες ακόμα στην Παιανία. Ο Τόργκελε είναι ο 40ος ποδοσφαιριστής που απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία τρία χρόνια!

-Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Χανς Μπάκε, για να αναλάβει και επισήμως τους «πράσινους». Θα μιλήσει με τους παίκτες και εν συνεχεία θα τους κρατήσει περίπου δέκα ημέρες, προκειμένου να κάνουν ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Οι Ελληνες διεθνείς θα τον δουν ελάχιστα μιας και την Τετάρτη αναχωρούν με την Εθνική για την Αυστραλία. Εκτός απροόπτου, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου.

– Μετά τον Νίλσον, ο οποίος είναι στην αποστολή της Σουηδίας, τις βαλίτσες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο ετοιμάζει και ο Σέριτς. Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι θα είναι στους 23 «εκλεκτούς» του Κράνιτσαρ.

– Πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, έκανε η Ρέιντζερς στον Πίτερ Λόβενκραντς, ο οποίος είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Ο Δανός ακραίος επιθετικός ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στους Σκωτσέζους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή