ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ: Ο Γιάννης Μαντζουράκης θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τους συνεργάτες του και θα αποφασίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί δανεικοί μπορούν να βοηθήσουν τους «ακρίτες» τη νέα σεζόν και ποιοι από αυτούς θα μείνουν ελεύθεροι να συνεχίζουν την καριέρα τους σε σύλλογο της αρεσκείας τους. Οι παίκτες που αγωνίζονται υπό τη μορφή δανεισμού είναι οι Ζαπρόπουλος, Μπα, Μελισσάς, Κορδονούρης, Κανελίνι, Νικάσιο, Δημητριάδης, Σαϊτιώτης, Κλέμπερ Γιασίν και Μπεχλιβανίδης. Σήμερα θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τους νέους, το οποίο θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την 11άδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη και από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Περιστεριώτες. Αγωνιστικά, η συμμετοχή του Γιώργου Ζαχαρόπουλου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ακράτητο θεωρείται αμφίβολη. Ο αρχηγός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Σίγουρα απών θα είναι ο Γιώργος Χάλαρης, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο, στο δεξιό γόνατο.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: Τέλος η σεζόν για τον Γιούζι Ιντε, καθώς όπως ενημέρωσε η FIA του αφαίρεσε την αγωνιστική άδεια. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της Super Aguri, Αγκούρι Σουζούκι, εκφράζοντας τη λύπη του γι’ αυτήν την εξέλιξη. Παράλληλα, ο Αγκούρι γνωστοποίησε ότι ο Φρανκ Μοντανί θα αγωνιστεί στο πλευρό του Τακούμα Σάτο τόσο στην Ισπανία όσο και στο Μονακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή