ΠΑΟΚ: στο συλλαλητήριο εστιάζεται το ενδιαφέρον

ΠΑΟΚ: στο συλλαλητήριο εστιάζεται το ενδιαφέρον

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη θα λήξει θετικά ή αρνητικά για την ομάδα. Ο Ρώσος ομογενής έχει στείλει στη Θεσσαλονίκη τον οικονομικό του σύμβουλο Βαλερί Μπαρζόφ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μελετήσει τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ και να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Γούμενο. Η διαφορά στον οικονομικό τομέα που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλη όμως ο Ρώσος ομογενής πολύ δύσκολα θα αυξήσει την προσφορά του και όλοι πλέον περιμένουν τον νυν πρόεδρο να κάνει ένα βήμα πίσω, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.

Για την ώρα όμως ο Γιάννης Γούμενος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει την ΠΑΕ χωρίς να εισπράξει κάποιο σεβαστό ποσό και από την πλευρά του ο Σαββίδης, βλέποντας το όλο θέμα από την επιχειρηματική του σκοπιά προτιμά αυτό το ποσό να το επενδύσει κάπου αλλού.

Οι οργανωμένοι, οι οποίοι συνεχίζουν την κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ, κατάφεραν να ανακαλύψουν τον Γούμενο ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει… σημεία ζωής και του ζήτησαν για ακόμη μία φορά να αφήσει την ομάδα.

Πάντως, οι οργανωμένοι οπαδοί δεν χάνουν την ευκαιρία να πιέσουν τον Γούμενο και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και την Κυριακή στην τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Τούμπα. Το συλλαλητήριο έχει ήδη ετοιμαστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή