Σπύρος Λιβαθηνός: Ο Παπαδόπουλος θα μείνει στον ΠΑΟ

Σπύρος Λιβαθηνός: Ο Παπαδόπουλος θα μείνει στον ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διά στόματος Σπύρου Λιβαθηνού εκφράστηκε… ημιεπισήμως από τον Παναθηναϊκό η πρώτη δημόσια (και ξεκάθαρη) τοποθέτηση υπέρ της παραμονής του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Μιλώντας στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέφρασε βεβαιότητα για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία, όχι μόνο επειδή ήταν δική του επιλογή, αλλά και επειδή έχει αναλάβει όλη την προεργασία για το καθοριστικό ραντεβού, που θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη: «Ολα θα πάνε καλά. Ο Δημήτρης θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Και εμείς τον θέλουμε στην ομάδα και ο ίδιος θέλει να μείνει μαζί μας. Χαίρομαι διότι με την προσπάθεια που έκανε την τελευταία τριετία, μας δικαίωσε για την επιλογή του και κυρίως δικαίωσε τον εαυτό του. Είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικό παιδί».

Ο κ. Λιβαθηνός έδωσε και το στίγμα των μεταγραφικών αναζητήσεων, αποκαλύπτοντας τις θέσεις, όχι όμως τα ονόματα. «Οι επιλογές είναι αρμοδιότητα του προπονητή. Είμαστε αποφασισμένοι να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν στήριγμα για τους νέους και θα προσφέρουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας, στη δεξιά πλευρά, αλλά και στη μεσαία γραμμή» τόνισε και συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα αποκτηθούν 3 ή 4 παίκτες, από τους οποίους θα επιδιώξουμε να λάβουμε σημαντική προσφορά και όχι απλή παρουσία σε 2 ή 3 ματς. Το μεγάλο όνομα και ο πολύτιμος παίκτης φαίνονται στο γήπεδο. Η περίπτωση του Κονσεϊσάο είναι χαρακτηριστική».

Μιλώντας για τον Μαλεζάνι, ο κ. Λιβαθηνός αναγνώρισε ότι δούλεψε πολύ, αλλά έφυγε γιατί δεν κατάφερε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό εκεί που έπρεπε, έδειξε αισιόδοξος για τον Μπάκε («αν τον στηρίξουμε, θα πετύχει»), εμφανίστηκε απογοητευμένος από τους διαιτητές («μόνο ο κ. Γερμανάκος είναι ευχαριστημένος, οι περισσότεροι είναι τραγικοί»), κάλυψε απόλυτα τον Γκονζάλες («την ποδοσφαιρική του ποιότητα δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, αλλά έπεσε όλο το βάρος πάνω του. Αν τον είχε στηρίξει ο Κονσεϊσάο, η εικόνα του θα ήταν διαφορετική»), ενώ μιλώντας για το προφίλ του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τόνισε: «Η επιλογή του είναι να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο και όχι τον… εύκολο που ακολουθούν άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Ασχολείται πολλές ώρες καθημερινά με τον Παναθηναϊκό κι όσοι πιστεύουν το αντίθετο, κάνουν τεράστιο λάθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή