ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ: Την πολύ καλή πορεία τους και την έξοδο στο UEFA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γιόρτασαν με έναν ξεχωριστό τρόπο χθες οι ακρίτες. Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τους νέους, που έληξε με 4-1, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετέτρεψε σε… ταβέρνα το προπονητικό κέντρο. Οι ποδοσφαιριστές και ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος ήταν ευδιάθετος και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ατάκες του, έψησαν σε ψησταριά που είχαν μαζί τους, γευμάτισαν όλοι μαζί και ευχήθηκαν ακόμα καλύτερη πορεία την ερχόμενη περίοδο.  

ΛΑΡΙΣΑ: Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης μίλησε για δύο παίκτες που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα και ήδη τα πρώτα ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους. Εκτός από την περίπτωση του Λουτσιάνο και του Γιώργου Φωτάκη, στο προσκήνιο βρίσκεται και ο 29χρονος Πολωνός φορ Λούκας Σόσιν. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος, ο οποίος οδήγησε τον Απόλλωνα Λεμεσού στην κατάκτηση του τίτλου με 28 γκολ. Αγωνιστικά, στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κατσιαρού με τον Παναθηναϊκό. Ο Κοτσόλης εκτός απρόοπτου θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας υπέγραψε χθες ο Γιώργος Βουρεξάκης. Οπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Κανελλάκης, η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο θα πραγματοποιηθεί ξανά στο Καρπενήσι. Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας θα καθοριστούν σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή