Βγαίνει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά

Βγαίνει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Κυρίτσης είχε κρίνει με δικό του καλάθι, υπέρ του Αμαρουσίου, τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη Δευτέρα και ο Ζούγιοβιτς έφερε τη σειρά των αγώνων στο 1-1, με αποτέλεσμα, η σημερινή, τρίτη αναμέτρηση να είναι χωρίς «αύριο» για τον ηττημένο. Ο Ολυμπιακός περιμένει τον νικητή στον ημιτελικό, έχοντας «κρυφή» προτίμηση στον ΠΑΟΚ, αν και οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν το πλεονέκτημα της έδρας και απέναντι στο Μαρούσι.

Η έδρα του Αμαρουσίου δεν «τρομάζει», σχεδόν, κανένα αντίπαλο και το γεγονός αυτό, δίνει ελπίδες στην ομάδα του «Δικεφάλου» του Βορρά να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση της στον ημιτελικό για να μην περιοριστεί, μόνο, στην έβδομη θέση, σε περίπτωση αποκλεισμού. Ο ΠΑΟΚ που άρχισε την εφετινή περίοδο με πολύ άσχημες προδιαγραφές και για έξι αγωνιστικές είχε «κολλήσει» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αναζητεί τον καλύτερο δυνατό επίλογο της χρονιάς, αν και τα διοικητικά προβλήματα του, εξακολουθούν να είναι αρκετά.

Το Μαρούσι διέγραψε αντίθετη πορεία. Ηταν πολύ σταθερό στα 3/4 του πρωταθλήματος, έδωσε… δικαιώματα στις τελευταίες αγωνιστικές, αν και είχε εξασφαλίσει την 3η θέση του πρωταθλήματος, αλλά δεν έπαψε ποτέ να έχει υψηλές βλέψεις, αφού βλέποντας τον Ολυμπιακό να αναγεννάται, εξακολουθεί να θέλει τη διατήρησή του στην πρώτη τριάδα. Υπάρχει το όραμα της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα για το οποίο ερίζει και ο Αρης…

Το αμυντικό δόγμα του Παναγιώτη Γιαννάκη χάρισε στο Μαρούσι πολλά «ροζ» φύλλα αγώνος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά στην επίθεση, ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ χρειάζεται συμπαραστάτες. Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στο άγχος του Αμαρουσίου που πρέπει επιτακτικά να φτάσει στον ημιτελικό των πλέι οφ, αφού σε αντίθετη περίπτωση, θα διαγραφούν όσα θετικά έδειξε η ομάδα των βορείων προαστίων, τους εφτά μήνες. Η συμμετοχή του Γιώργου Καράγκουτη εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με αποτέλεσμα ο Γιαννάκης να στερείται μίας έμπειρης επιλογής στις θέσεις των ψηλών, όπως φάνηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή