Δεν θέλει να χάσει και αυτόν τον τελικό

Δεν θέλει να χάσει και αυτόν τον τελικό

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα… Για μια ακόμη φορά στην ιστορία της, η ΑΕΚ καλείται να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, σε μια κρίσιμη γι’ αυτήν στιγμή. Η «Ενωση» βυθίστηκε στη θλίψη, λίγο πριν από το νήμα του τερματισμού και να κλωτσήσει την… καρδάρα με το γάλα!

Παραμονή του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς, με τη Skoda Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ (20.00), στο οποίο η ομάδα θέλει δύο αποτελέσματα για να καταλάβει τη 2η θέση και να συμμετάσχει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δέχεται βολές κατά ριπάς, σε πολλά μέτωπα, και τα πάντα είναι στον αέρα.

Ο προπονητής φεύγει και οι μνηστήρες της θέσης πιθανόν να προκαλέσουν αντιδράσεις. Η ΠΑΕ ψάχνει να βρει τους «γνωστούς – άγνωστους» και ζητάει την παραδειγματική τους τιμωρία από τις αρμόδιες αρχές. Τα χρήματα φαίνεται να βγαίνουν με δυσκολία από την τσέπη των επενδυτών, σε σημείο ανησυχίας για το αν θα μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή στις επικείμενες υποχρεώσεις της (Ελλάδα και Ευρώπη). Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα προβλημάτων οι παίκτες καλούνται να καθαρίσουν το μυαλό τους, να ξεπεράσουν τις όποιες φοβίες τους και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να νικήσουν ή να αναδειχθούν ισόπαλοι με την ακριτική ομάδα. Και επειδή, όπως σε όλα τα σενάρια έτσι και σε αυτό, εκτός από το μελόδραμα κάπου υπάρχει και η χαρούμενη πλευρά, στην περίπτωσή μας βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά. Οι συνάδελφοί τους της Ξάνθης, την ώρα που αυτοί βαριαναστέναζαν στους Θρακομακεδόνες, γιόρταζαν με παϊδάκια και κρασιά, στα Πηγάδια, την έξοδό τους στο κύπελλο UEFA. Αγωνιστικά τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα καλείται να δώσει το πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι της χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η παρουσία τού διεθνούς επιθετικού στον τελικό, λίγες μόνο μέρες μετά το κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, στοίχισε τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα.

Ο «Λύμπε» ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες, ενώ στο σημείο του κατάγματος τοποθετήθηκε νάρθηκας. Και μέσα σε όλα στον τελικό υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο από την υπερπροσπάθεια. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ διεκδικούν ο Αλεσάντρε Σοάρες με τον Παντελή Καπετάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή