Δοκιμασία χωρίς τέλος στον ΠΑΟΚ

Δοκιμασία χωρίς τέλος στον ΠΑΟΚ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πλέον αισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Γιάννης Γούμενος θα αποτελεί παρελθόν για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ομως τα ίδια υποστήριζαν και την προηγούμενη εβδομάδα και ο πρόεδρος του «δικέφαλου» παραμένει στη θέση του, ζητώντας πίστωση χρόνου από όλους εκείνους που τον πιέζουν καθημερινά να εγκαταλείψει τη θέση του. Βέβαια, τώρα υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά του Γούμενου ότι αν δεν βρει λύση μέχρι την Τρίτη θα παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, για να βρει εκείνος τη διάδοχη κατάσταση, αλλά συνήθως η θεωρία από την πράξη απέχει αρκετά. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και πλέον από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα είναι αυτός που θα χειριστεί τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.

Η πληροφορία ότι ο οικονομικός διευθυντής της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη, Βαλερί Μπαρζόφ, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεν επιβεβαιώνεται και έτσι η νότα αισιοδοξίας που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες σβήστηκε πολύ εύκολα.

Μένει να δούμε αν, μέχρι την Τρίτη, ο Γιάννης Γούμενος θα κάνει πράξη τα λόγια του και θα εγκαταλείψει τη θέση του αν δεν βρεθεί κάποια λύση.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Τούμπα, τον τελευταίο της περιόδου και μοναδικό κίνητρο είναι το γόητρο. Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν ενημερώσει τον Ρουμάνο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς κανένα πρόβλημα, παρά την κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ η οποία θα συνεχιστεί με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Καλαμαριά

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε στους παίκτες του ότι έχουν την υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Αυτό θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς αν το πετύχουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, τα προβλήματα του οποίου παραβλέπουμε», δήλωσε ο τεχνικός των Ποντίων.

Ηρακλής

Στον Ηρακλή η αποψινή αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο Καυταντζόγλειο είναι μια καλή ευκαιρία για τους οπαδούς της ομάδας να αποθεώσουν τον Σάββα Κωφίδη και τους παίκτες του για όσα πέτυχαν αυτή την αγωνιστική περίοδο, και δεν ήταν και λίγα. Υπήρχαν αγώνες στους οποίους οι «κυανόλευκοι» θύμισαν σε όλους τι σημαίνει να παίζεις για τη φανέλα και γι’ αυτό άλλωστε κέρδισαν και το χειροκρότημα της πλειοψηφίας των φιλάθλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή