Λείπουν τα «κότσια»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πoτε, αλήθεια, θα βρουν οι αρχές καλύτερη ευκαιρία να «μπαγλαρώσουν» έναν σημαντικό αριθμό από την αλητεία των γηπέδων; Τους είχαν εκεί τους ταραξίες, τους καταστροφείς, τους ολετήρες του ποδοσφαίρου, τους παρ’ ολίγον δολοφόνους, τους σύγχρονους «πειρατές», που, διά της βίας, εν πλω προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα που οδηγεί στη «γέφυρα» του πλοίου! Τους είχαν εκεί, «αρόδο», μέσα στο «Ιεράπετρα» και τους έβλεπε όλη η Ελλάδα (μόνο;) να καταστρέφουν με μανία, να απειλούν, να πετούν στη θάλασσα ξένη περιουσία. Και συνέλαβαν…τέσσερις!

Ποιοσ, αλήθεια, μπορεί πλέον να εμποδίσει την αλητεία; Από τη στιγμή που οι αλήτες αυτοπαγιδεύθηκαν και τα «όργανα» τους έδωσαν την ευκαιρία να ξεφύγουν, δεν υπάρχει γυρισμός! Και απορώ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος εμφανίσθηκε στα «μαρκούτσια» και είπε ένα σωρό κουταμάρες, χωρίς να απαντήσει στο μοναδικό ερώτημα. «Γιατί τους αφήσατε να φύγουν»; Από τη μια οι «γνωστοί-άγνωστοι» καταστρέφουν περιουσίες ιδιωτών κι από την άλλη οι αλήτες της μπάλας «καταλαμβάνουν» πλοίο!

Τελικα ποιος επιβάλλει τους δικούς του νόμους; Το κράτος ή οι αλήτες; Και ποιος μπορεί πλέον να μιλήσει για «σουπερλίγκα» και άλλες «σούπερ» αηδίες; Ως εδώ, κύριοι! Αυτή τη φορά επιτρέψατε σε μια δράκα αλητών να σας εξευτελίσει. Επρεπε να είχαν συλληφθεί με έφοδο των αρχών στο πλοίο και τώρα να είχαν ήδη καταδικασθεί και να βρίσκονται στον Κορυδαλλό.

Ετσι, όπως καταδικάσθηκαν στο «άψε-σβήσε» οι Εγγλέζοι χούλιγκαν και το ποδόσφαιρο της Αλβιώνος ξαναβρήκε τον δρόμο του. Δυστυχώς, μια γυναίκα, η Μάργκαρετ Θάτσερ, είχε τα «κότσια» που δεν έχουν κάποιοι άνδρες στη χώρα μας. Και το καρκίνωμα του «χουλιγκανισμού» δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί.

Ο «καναπεσ» αποτελεί πλέον το μοναδικό μας καταφύγιο, καθώς η ηγεσία του αθλητισμού αλλά και της τάξεως δίνει «χείρα βοηθείας» στην εξ επαγγέλματος και κατ’ εξακολούθηση αλητεία των γηπέδων. Δεν μας έκανε τίποτα το «Euro2004», δεν μας ωφέλησε η μεγάλη αυτή διάκριση, δεν μας έβαλε μυαλό. Κρίμα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή