Ανοικτό το ενδεχόμενο μετακίνησης άφησε ο Κατσουράνης

Ανοικτό το ενδεχόμενο μετακίνησης άφησε ο Κατσουράνης

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μετέωρο (μεταγραφικό) βήμα του Κώστα Κατσουράνη, κλέβει λίγη από τη δόξα της κατάκτησης της δεύτερης θέσης και της εξασφάλισης του εισιτηρίου στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ΑΕΚ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών. Ο αρχηγός της «Ενωσης» άφησε, χθες, ανοικτό το θέμα της παραμονής του στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε περίεργη τη χρονιά για την ομάδα, λόγω της κόντρας διοίκησης – οπαδών για το γηπεδικό.

«Δεν ξέρω αν θα μείνω. Ακόμη και αν φύγω, η ΑΕΚ είναι σε καλά χέρια. Και διοικητικά και από άλλες απόψεις. Η ομάδα λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια αρκετά καλά. Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά βαδίζει σωστά», δήλωσε σχετικά, ενώ τόνισε πως δεν μετάνιωσε που δεν έφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι: «Δεν μετανιώνω στη ζωή μου για τίποτα. Δεν μετάνιωσα καθόλου. Νομίζω ότι ήταν για καλό».

Αναφορικά με την… περίεργη χρονιά, ανέφερε: «Παίξαμε παιχνίδια χωρίς κόσμο. Περιμέναμε ότι ο κόσμος θα είναι πάλι δίπλα μας και θα μας ενισχύει. Η διαφορά του πέρυσι με το φέτος οφείλεται στη γνωστή κόντρα για το γήπεδο. Αυτό είναι το βασικό και από εκεί ξεκινούν όλα». Για τη δεδομένη στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησης του Φερνάντο Σάντος, υποστήριξε ότι το έκανε για να μην νομίζουν οι παίκτες ότι αν δεν κερδίσουν, τότε θα φύγει.

Ο Μάασκαντ

Η αναζήτηση του διαδόχου του Φερνάντο Σάντος συνεχίζεται και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών. Ντέμης Νικολαΐδης και Ιλια Ιβιτς φέρονται να έχουν καταλήξει σε 3-4 υποψηφίους, μεταξύ των οποίων πληροφορίες αναφέρουν πως είναι και ο Ρόμπερτ Μάασκαντ. «Θα ήταν εκπληκτικό να δουλέψω στην ΑΕΚ», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Εν τω μεταξύ, την πόρτα της εξόδου είδαν οι Αλεσάντρε Σοάρες και Νικόλα Μάλμπασα. «Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια στην ΑΕΚ και φεύγω σαν φίλος. Δεν έχω κανένα παράπονο και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να περάσει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου να πάρει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος, πιθανότατα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Πλέον, η ΑΕΚ έχει δύο θέσεις μη κοινοτικών ελεύθερες, αλλά η μία ήδη πρέπει να θεωρείται καλυμμένη, από τον Μοράις Ντάβιντσον. Τα κιτρινόμαυρα αναμένεται ότι θα συνεχίσει να φοράει ο Χρήστος Μπούρμπος, ενώ σε αναμονή βρίσκονται οι δανεικοί, Σίμος Κρασσάς και Λεωνίδας Καμπάνταης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή