Εδειξε ποιος είναι το αφεντικό

Εδειξε ποιος είναι το αφεντικό

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αρχή το πρώτο κέρδος είναι η εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας για τον τρίτο ημιτελικό. Εν συνεχεία, το δεύτερο όφελος είναι η αδιάλειπτη εγρήγορση που είχαν όλοι οι παίκτες του σε άμυνα και επίθεση. Ετσι, απλά, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 1-0 επί του Αρη (83-67) στο κλειστό του Γαλατσίου και ετοιμάζεται για τον μεθαυριανό, δεύτερο αγώνα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Με την καρδιά του πρωταθλητή να «χτυπά» σε δυνατούς ρυθμούς και χωρίς να έχει την αναμενόμενη συμπαράσταση της εξέδρας, οι «πράσινοι» διατήρησαν υψηλό ρυθμό απόδοσης, περιμένοντας τη σταδιακή πτώση του Αρη. Οπερ και εγένετο. Ο Αρης κοίταξε στα… μάτια τους γηπεδούχους στο α΄ ημίχρονο (46-40), αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο και εφόσον το σκορ είχε κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, ο Παναθηναϊκός έβαλε «στοπ» στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων». Το 24-11 της τρίτης περιόδου αύξησε τη διαφορά του σκορ στους 19 πόντους, χωρίς άλλη «επιστροφή» του Αρη στο παιχνίδι. Τα ποσοστά του ΠΑΟ στα δίποντα (20/30) και στα τρίποντα (8/19) αλλά κυρίως οι 21 ασίστ(!) έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο στην επικράτηση του «τριφυλλιού», που έδειξε ότι έχει αγγίξει το τέλειο στην αυτοματοποίηση των επιθετικών συστημάτων του. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός υπέπεσε και σε 18 λάθη, έναντι οκτώ του Αρη, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να τα εκμεταλλευτούν, γιατί είχαν μόλις έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων (Πάντιους) και τους συμπαίκτες του να παίζουν… ΠΡΟ-ΠΟ.

ΠΑΟ: Αλβέρτης 5 (1), Λάκοβιτς 15 (3), Μπατίστ 10, Φέρμελινγκ 8, Χατζηβρέττας 14, Σπανούλης 8 (2), Τσαρταρής 7 (1), Διαμαντίδης 6, Σκεπάνοβιτς 3 (1), Τομάσεβιτς 7.

ΑΡΗΣ: Καστλ 2, Σιγάλας 3, Καμπερίδης 2, Μπρούερ 9, Χαριτόπουλος 8, Ασημακόπουλος 3 (1), Ουίλκινσον 7 (1), Πάντιους 18 (4), Πέτροβιτς 3 (1), Στακ 8. Γκρουγκόρεβιτς 4.

Αιφνιδιασμός στη Λάρισα

Διοικητικός αιφνιδιασμός στην Ολύμπια Λάρισας! Ο Γιώργος και ο Τόλης Μαλάκος αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την προεδρία της θεσσαλικής ομάδας, παραχωρώντας το πακέτο των μετοχών τους. Οι λόγοι της απόφασής τους έχουν να κάνουν με το «φορτωμένο» επαγγελματικό τους πρόγραμμα, αλλά και με την έλλειψη προδιαγραφών για μεγαλύτερες επενδύσεις στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή