Στον Μπλάτερ Πολιτεία και ΕΠΟ

Στον Μπλάτερ Πολιτεία και ΕΠΟ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί σειρά ετών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι Ελληνες φίλαθλοι βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές. Παρακολουθούν την Πολιτεία και την ΕΠΟ να βρίσκονται σε αντιπαράθεση για θέματα που αφορούν το καταστατικό της ομοσπονδίας. Οποτε η Πολιτεία επιχειρεί να ασχοληθεί με ζητήματα της ομοσπονδίας, τότε παρεμβαίνει η FIFA.  Και βγαίνει στο προσκήνιο η… αιώνια απειλή της για αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων (εθνικών και συλλόγων) από κάθε διεθνή διοργάνωση, σε περίπτωση που δεν γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παρεμπιπτόντως, διαφορές υφίστανται και στις μέρες μας. Διαφορές που σχετίζονται με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ. Αλλα θέλει η Πολιτεία, άλλα η ομοσπονδία. Αλλά υπό την απειλή του αποκλεισμού των ομάδων μας, λύση θα βρεθεί. Και μάλιστα άμεσα, καθώς στο τέλος του μήνα οι δύο πλευρές έχουν κληθεί να μεταβούν στην έδρα της FIFA στην Ελβετία.

«Στις 29 Μαΐου 2006 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της FIFA μεταξύ του προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Γιόζεφ Μπλάτερ, του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Χθες, ο κ. Γκαγκάτσης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή