Τελειώνει το σίριαλ Γούμενου σε ΠΑΟΚ

Τελειώνει το σίριαλ Γούμενου σε ΠΑΟΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει και ο Γιάννης Γούμενος ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει άλλα περιθώρια για να διαπραγματευτεί την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν έχει καταφέρει να βρει αγοραστή, τότε, σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες, θα παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη και θα αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» βρίσκεται από χθες στην Αθήνα όπου έχει αρχίσει τον τελευταίο κύκλο επαφών με όμιλο επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Παράλληλα διέρρευσε η φήμη ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι στην ελληνική πρωτεύουσα και θα έχει και αυτός επαφές με τον Γιάννη Γούμενο. Ο χρόνος βέβαια κυλά σε βάρος του προέδρου ο οποίος, έτσι όπως ήρθαν πλέον τα πράγματα, αν τελικά παραχωρήσει τις μετοχές θα το κάνει με τους όρους των υποψήφιων αγοραστών.

– Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όλα δείχνουν ότι ο Μάκης Κατσαβάκης θα αναζητήσει αλλού την επαγγελματική του στέγη. Φαίνεται ότι η άκρως επιτυχημένη χρονιά για τους Πόντιους υπό τις οδηγίες του Ελληνα τεχνικού δεν είναι αρκετή για να υποχρεώσει τους διοικούντες την ΠΑΕ να ικανοποιήσουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. Τη στιγμή που η ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών φάνταζε τυπική διαδικασία, κάτι άλλωστε που είχε προαναγγείλει και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Ηλίας Δαμήλος, τα πάντα άλλαξαν. Η διαφορά της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ δείχνει αγεφύρωτη και μόνο αν ο προπονητής της Καλαμαριάς ρίξει νερό στο κρασί του θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας. Για την ώρα, πάντως, οι διοικούντες, όσο κι αν δεν το παραδέχονται, βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή