Φως στο τούνελ από Φιλίππου

Φως στο τούνελ από Φιλίππου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρό «φως» στο βάθος του… «τούνελ» διαφάνηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ από τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρός της, Γιάννης Φιλίππου.

«Ή θα βρεθεί κάποιος να βοηθήσει, όπως είναι το μοντέλο του Ολυμπιακού ή κάποιος να κάνει σοβαρή πρόταση για να την πάρει. Ή θα πρέπει να βάλω εγώ το χέρι στην τσέπη. Τα δύο πρώτα δεν τα βλέπω, για τον απλούστατο λόγο γιατί κανείς δεν εμφανίστηκε πέρυσι. Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε χειμέρια νάρκη. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και τον προπονητή και θα πάρω την απόφασή μου», είπε ο κ. Φιλίππου που παραδέχτηκε με μεγάλη καθυστέρηση ότι δεν μπορεί, προσωπικά, να ασχολείται με την ομάδα μπάσκετ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκφράστηκε θετικά για την παραμονή του προπονητή, Λευτέρη Κακιούση και των παικτών, Πελεκάνου και Παπαϊωακείμ, ενώ διευκρίνισε ότι εφόσον μείνει στην ΚΑΕ, η νέα έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ.

– Την πρώτη πενταετία της διοίκησης της FIBA Europe από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, διαδέχτηκε η επόμενη τετραετία του Ελληνα προέδρου, ο οποίος επανεξελέγη θριαμβευτικά στην ίδια θέση (48 ψήφοι- ένα «λευκό») και ετοιμάζεται να βρεθεί ακόμα ψηλότερα, στην τετραετία 2010-2014. Ο κ. Βασιλακόπουλος θα συνεχίσει την τρίτη συνεχόμενη θητεία του στη διοίκηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέχρι το 2009 και εν συνεχεία αυτοδικαίως θα προταθεί για την προεδρία της FIBA, καθώς θα είναι η σειρά της ευρωπαϊκής ζώνης να επιλέξει πρόεδρο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ. «Στην επόμενη τετραετία, θα λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα με το ΝΒΑ, την Uleb και την Ευρωπαϊκή Ενωση, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τον θεσμικό ρόλο των εθνικών ομοσπονδιών», δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος που θα συναντηθεί στις 31 του μηνός με τον ομόλογο του στην UEFA, Μπο Γιόχανσον για κοινά θέματα που αφορούν τα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα της Ευρώπης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή