Σαββίδης: Ηρθα να πάρω τον ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Ηρθα να πάρω τον ΠΑΟΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει ο Γιάννης Γούμενος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει επαφές με όμιλο επιχειρηματιών, να μην έχει καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και γι’ αυτό αργά χθες το βράδυ με επιστολή που έστειλε στον Ερασιτεχνικό ΠΑΟΚ έκανε γνωστό μαζί με τον έτερο συνιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βασίλη Παγώνη, ότι παραδίδουν τις μετοχές, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις προσπάθειες για να βρεθεί αγοραστής. Την ίδια ώρα, ο Ρώσος ομογενής Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά της εταιρείας, εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη όπου έδωσε «το παρών» σε εκδήλωση προς τιμήν του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και η πρώτη του κουβέντα σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς του «δικέφαλου»: «Ηρθα για να πάρω τον ΠΑΟΚ». Ο υποψήφιος αγοραστής εμφανίστηκε «διαβασμένος» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι κομμάτι της ψυχής του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους κερδίσει. Ο Σαββίδης κατά την άφιξή του στο γήπεδο της Τούμπας, όπου πήγε για να επιθεωρήσει τους χώρους, γνώρισε την αποθέωση από τους οργανωμένους οπαδούς, περιμένει «απαντήσεις». Φυσικά αυτές οι απαντήσεις έχουν να κάνουν με τα ερωτήματα που έχει καταθέσει ο ίδιος σχετικά με τη χρήση του γηπέδου, τους εμπορικούς χώρους και ό,τι άλλο σχετίζεται με το γήπεδο: «Βρίσκομαι σε συζητήσεις εδώ και μήνες. Ηρθα για να πάρω απαντήσεις. Πρώτον, για το ιδιοκτησιακό του ονόματος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Δεύτερον, για τις υποδομές. Τρίτον, να δούμε το ενδιαφέρον των μετόχων αλλά και το ακριβές ύψος των χρεών προς τους παίκτες, το κράτος. Δεν έχω πάρει απαντήσεις».

Ποιες είναι όμως οι πιθανότητες να αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών καθώς ο Γιάννης Γούμενος έχει δείξει ότι τον αγνοεί προκλητικά; Δεν μπορεί κανείς να ερμηνεύσει με άλλο τρόπο τη στάση του προέδρου να βρίσκεται στην Αθήνα σε διαπραγματεύσεις με επιχειρηματία τη στιγμή που ο Σαββίδης είναι στη Θεσσαλονίκη για να αγοράσει την ΠΑΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή