ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ: Ραντεβού για τις 3 Ιουλίου, όταν και αρχίζει η προετοιμασία εν όψει της ερχόμενης περιόδου, έδωσαν οι παίκτες. Το κλίμα στα Πηγάδια ήταν γιορτινό και ευχάριστο, ενώ στην εκδήλωση που έγινε σε ταβέρνα της πόλης, παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αρης Πιαλόγλου, ο Γιάννης Μαντζουράκης, οι παίκτες και η ομάδα νέων που κατέκτησε το πρωτάθλημα. «Είναι μεγάλη επιτυχία η έξοδος στην Ευρώπη. Αν και είχα προβλέψει ότι θα βγαίναμε στο UEFA ως τέταρτοι, τελικά τα καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο ως πέμπτοι», ανέφερε ο κ. Πιαλόγλου, ο οποίος έδωσε επιταγή ύψους 10.000 ευρώ στους νέους για την επιτυχία που σημείωσαν. «Οι λόγοι της επιτυχίας ήταν δύο. H προσπάθεια των παικτών, οι οποίοι τα έδωσαν όλα, και ο κόσμος, που ήταν δίπλα μας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση», είπε από την πλευρά του ο κ. Μαντζουράκης. Ο Μαχράτζε ανανέωσε το συμβόλαιό του, κάτι που θα συμβεί και με τον Γαρπόζη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επάνοδο στην Α΄ Εθνική και άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν, χθες, την απόκτηση του Αλντίν Χατζί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Ο Χατζί είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Παναχαϊκή, Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει θητεία και στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, με τη Λίτεξ Λόβετς.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εθνικός και Μεσσηνιακός διεκδικούν, σήμερα, στη Ριζούπολη (17.00) τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία. Οι Πειραιώτες έχουν ελαφρύ προβάδισμα, αφού θέλουν δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία). Θα παίξουν επίσης: 14.00: Διαγόρας Ρόδου – Θύελλα Πατρών. 16.00: Ατσαλένιος – Αχαρναϊκός. 17.00: Κερατσίνι – Λήλας Βασιλικού, Βύζας Μεγάρων – Ρόδος. 18.00: Ιωνία Χανίων – Απόλλων Σμ. Αιολικός Μυτιλήνης – Αχαϊκή ματαιώνεται. Η 34η και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το Σάββατο στην Τρίπολη, όπου ο πρωταθλητής Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει σήμερα η εθνική ομάδα (18.00, Ιωάννινα) στο πλάισιο της προετοιμασίας της εν όψει των υποχρεώσεών της στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι αγώνες του οποίου θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Μοναδικός απών από τον αγώνα θα είναι ο τραυματίας Πλιάγκας, ενώ ο Στέλιος Αποσπόρης έχει στη διάθεσή του τους Σηφάκη, Τοροσίδη, Παγώνη, Παπαδόπουλο, Παπαζαχαρία, Τζιόλη, Ρίκκα, Λεοντίου, Πετρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Μπαλάφα, Αραμπατζή, Σαγανά, Καράμπελα, Ρόβα, Μπρη, Ταμπάση, Μάκο, Κοτίτσα.

ΛΟΥΜΠΟΥΤΗΣ: Στο έμψυχο δυναμικό της Ντεν Χάαγκ ανήκει από χθες ο Ελληνας αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος αποχώρησε από την Τβέντε και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Φρανς Αντελααρ, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τον πάγκο του Ακράτητου. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στην Τβέντε το καλοκαίρι του 2005 (το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2007), όμως δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή