Ανοικτή πόρτα άφησε ο Λόβενκραντς

Ανοικτή πόρτα άφησε ο Λόβενκραντς

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν φάνηκε να έχει ψηλά τη… μύτη ο Πέτερ Λόβενκραντς, μιλώντας στο Sportime 89,2 για την πρόταση του Παναθηναϊκού και την προοπτική να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του. Ο Δανός διεθνής δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες, αλλά έδειξε να μην υποτιμά το ελληνικό πρωτάθλημα, σε σχέση με τις προτάσεις που έχει από ισπανικές, γερμανικές και ιταλικές ομάδες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι στην Ελλάδα θεωρούν ότι θα είμαι μια μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι ακριβώς θα γίνει, γιατί ακόμη δεν το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου. Περιμένω και εγώ να μάθω τι ακριβώς θα συμβεί. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι από τα κορυφαία στην Ευρώπη, ωστόσο δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω και να αγωνιστώ στη χώρα σας».

Ο Λόβενκραντς ήταν ενήμερος για όλα. «Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετώπισα δύο φορές με τη Ρέιντζερς. Ο Ρενέ Χένρικσεν και ο Γιαν Μικάελσεν είναι φίλοι μου και μέχρι στιγμής έχω μάθει μόνο καλά πράγματα. Γνωρίζω φυσικά και για τον κ. Μπάκε. Προπονούσε την Κοπεγχάγη και γι’ αυτό τον ξέρω καλά», τόνισε ενώ φάνηκε πολύ ευχαριστημένος στην ιδέα ότι μπορεί να παίξει στην ίδια ομάδα με τον Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος είναι κι αυτός στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ καλός μου φίλος, έχω μόνο καλά πράγματα να πω γι’ αυτόν. Είναι καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Αν τελικά πάει, θα είναι καλή κίνηση για τον ίδιο, αλλά φυσικά και για την ομάδα. Αν πάω στον Παναθηναϊκό, θα ήταν και για μένα καλό να έχω εκεί έναν φίλο».

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τον Μπάκε έκανε (από… σπόντα) και ο Αγγελος Χαριστέας, μιλώντας στον Supersport FM: «Ο συμπαίκτης μου στον Αγιαξ, ο Ρόζεμπουργκ, μου έχει πει τα καλύτερα. Μου είπε ότι είναι εργάτης, φοβερός στη δουλειά του, τρομερός προπονητής, έχει άστρο, πνεύμα νικητή και είναι προπονητής τίτλων».

– Αλλαξε γνώμη ο Μπάκε και άφησε τους παίκτες ελεύθερους από χθες, δύο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, μιας και οι σχετικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν γρήγορα και έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγους να τους… ταλαιπωρεί. Δόθηκαν ειδικά προγράμματα διατροφής και συντήρησης, όπως και ένα μηχάνημα που καταγράφει κάθε δραστηριότητα του οργανισμού. Ο Παπαδόπουλος ήταν παρών και έφυγε χωρίς να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, αλλά αυτό δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως ένδειξη ότι θα ξαναγυρίσει στις 3 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή