Με «αέρα» κατά Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟ

Με «αέρα» κατά Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… βραζιλιάνικο αέρα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα (17.30) τον Ηρακλή και φιλοδοξούν να κάνουν το 2-0 ώστε να απέχουν μόνο μία νίκη από τον τίτλο του πρωταθλήματος Ελλάδος. Στην πρώτη αναμέτρηση η αθηναϊκή ομάδα πήρε εύκολη νίκη με 3-1 αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί και στον Εύοσμο, καθώς ο προπονητής, Αλέκος Λεώνης, θα προσπαθήσει να σταματήσει το βραζιλιάνικο δίδυμο.

Τον Ιταλό πρωταθλητή Ευρώπης, Ματέι Τσέρνιτς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη σημερινή αναμέτρηση ο Αλέκος Λεώνης. Ο 28χρονος δεν αγωνίστηκε στη Γλυφάδα και η απουσία του, ιδιαίτερα στην υποδοχή, ήταν εμφανής. Βασικό μέλημα του προπονητή των «κυανόλευκων» θα είναι να σταματήσει τους Βραζιλιάνους και γι’ αυτό οι παίκτες του θα επιχειρούν δύσκολα σερβίς.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο Χαβιέ Βέμπερ αναμένεται να χρησιμοποιήσει την πετυχημένη… συνταγή της Γλυφάδας. Οι παίκτες προπονήθηκαν χθες το μεσημέρι και το απόγευμα μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη. Πλεονέκτημα για τους «πράσινους» είναι η καλή ψυχολογική διάθεση. «Νικήσαμε σε ένα παιχνίδι αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο τίτλος έχει πολύ δρόμο ακόμη», υπογράμμισε ο Αργεντίνος, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο σύλλογό του.

– Στις 28 Οκτωβρίου 2006 θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι 15 Μαΐου 2007. Τις αγωνιστικές περιόδους 2006-07 και 2007-08 κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώνει στη 12άδα εννιά και την περίοδο 2008-09 δέκα Ελληνίδες παίκτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή