Μουρούτσος: Δεν με θέλουν στην Εθνική

Μουρούτσος: Δεν με θέλουν στην Εθνική

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον κορυφαίο Ελληνα αθλητή του τάε κβον ντο, Μιχάλη Μουρούτσο, θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (26-28 Μαΐου, Βόννη). Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του 2000 βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αλλά, δυστυχώς, για άλλη μια φορά έμεινε εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Βρίσκομαι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, αλλά εδώ και ένα χρόνο δεν μου επιτρέπουν να αγωνιστώ για τη χώρα μου», ήταν τα μόνα λόγια που θέλησε να πει το «χρυσό» παιδί του αθλήματος. Πριν από λίγες εβδομάδες ο πρωταθλητής πήρε μέρος, με δικά του έξοδα, σε τουρνουά, στη Γερμανία, όπου συμμετείχαν 50 κράτη και στην κατηγορία του (συμμετείχαν 75 άτομα) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, γεγονός που πιστοποιεί ότι δεν… έχασε το ταλέντο του. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος οι «ασημένιοι» ολυμπιονίκες, Αλέξανδρος Νικολαΐδης (+84) και Ελλη Μυστακίδου (67) και οι Ηλίας Μιχαηλίδης (54), Μ. Γουρουφίδης (58), Ν. Κακαρέλης (62), Γ. Ιωνάς (67), Ν. Τζέλος (72), Κ. Γκόλτσιος (78), Χρ. Ζεϊμπέκης (84), Ιωάννα Κουτσού (47), Φ. Μπίρμπα (51), Αν. Φωτάκη (55), Μ. Μιχαηλίδου (59), Κ. Τσιόκα (63), Ν. Αθανασοπούλου (72), Κ. Κούβαρη (+72κ.).

– Με αιχμή του… δόρατος τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη, Ηλία Ηλιάδη (90), το ελληνικό τζούντο θα διεκδικήσει διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Τάμπερε, 26-28 Μαΐου). Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Διονύσης Ηλιάδης (100), ο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην ωμοπλάτη. Θα αγωνιστούν και οι Ρ. Ζιντιρίδης (66), Λ. Αλεξανίδης (60), Βλ. Κυριακίδης (73), Λ. Χουμπουλούρι (81), και Β. Ηλιάδης (+100κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή