Οι Χιτ με «Φλας» στον τελικό

Οι Χιτ με «Φλας» στον τελικό

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Μαϊάμι Χιτ «προσγειώθηκαν» πρώτοι στον τελικό της Ανατολής, ύστερα από την τέταρτη νίκη τους κόντρα στους Νιου Τζέρσεϊ Νετς (106-105). Ο πέμπτος ημιτελικός είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κρίθηκε από το κλέψιμο του «Φλας» Γκόρντον στην πάσα του Τζέισον Κιντ, στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η τελευταία επίθεση των Νετς έμεινε ανολοκλήρωτη, αν και προηγουμένως οι Χιτ χρειάστηκε να ανατρέψουν το μείον 12 της διαφοράς που είχαν από τους Νετς, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία τους στα πλέι οφ!

«Πετύχαμε αυτό που θέλουμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε σε 8 ακόμη νίκες», υποστήριξε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, που θα συμμετάσχει με την ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της Ανατολής, ενώ ο Πατ Ράιλι πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να τελειώσουμε τη σειρά. Αν χάναμε, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα».

Οι «Σανς» 3-2

Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν το 3-2, με αντίπαλο τους Κλίπερς (125-118) και χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να προκριθούν στον τελικό της Δύσης. Ο Σον Μάριον πέτυχε 36 πόντους και είχε 20 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ), ενώ χρειάστηκαν δύο παρατάσεις και ένα κρίσιμο τρίποντο του Ράτζα Μπελ για να καταφέρουν οι «Ηλιοι» να φτάσουν στη νίκη, παρά το προβάδισμα 19 πόντων που είχαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Από τους Καλιφορνέζους ο Ελτον Μπραντ έπαιξε 54 λεπτά κι είχε 33 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Σαμ Κασέλ πρόσθεσε 32, οι 27 εκ των οποίων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή