ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ: Ο Γιάννης Μαντζουράκης συναντήθηκε χθες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο, και έκαναν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση και σήμερα, οπότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα των δανεικών παικτών, ενώ ο «Ρουμάνος» θα δώσει και τη μαύρη λίστα με αυτούς που θα αποχωρήσουν. Ο Αλέξης Γαρπόζης θα επιστρέψει το Σάββατο από το Παρίσι και θα ανανεώσει και αυτός, όπως και ο Λέβαν Μαχράτζε, το συμβόλαιό του.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Υστερα από τρία χρόνια συνεργασίας χώρισαν οι δρόμοι της ομάδας και του Νίκου Τσιμπλίδη. Ο 30χρονος μέσος συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Κανελλάκη, και του είπε πως δεν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Τσιμπλίδης επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σε διάψευση των όσων φέρεται να είπε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β΄ Εθνική προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κομπότης. Στις δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στο επίσημο site της ομάδας, αρνείται πως έκανε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τις προθέσεις του γύρω από την ομάδα, ενώ προανήγγειλε εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Οι Κρητικοί προχώρησαν χθες στη δεύτερη μεταγραφική τους κίνηση ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ιβάν Τάσιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 27χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στην Καλαμάτα και ήταν επιλογή του Νίκου Καραγεωργίου. Στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού είναι και ο δανεισμός ή απόκτηση του Γιάννη Ταραλίδη από τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νίκο Ζαπρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην Ξάνθη, στην οποία ανήκει και ο Εργοτέλης έχει ήδη κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει δανεικό. Αποχώρησε από την ομάδα ο Μανώλης Σουτζής.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Στους Βάσκους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρ Πιρές. Τη μεταγραφή του διεθνούς Γάλλου μέσου της Αρσεναλ προανήγγειλε ο πρόεδρος, Φερνάντο Ρόιγκ, στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Canal Nou. «Η μεταγραφή του Νιχάτ ολοκληρώθηκε και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει το ίδιο και με τον Πιρές. Αυτοί οι παίκτες θ’ αποτελέσουν τις δύο πρώτες μεταγραφές μας. Μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Αρσεναλ, ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και θα έρθει εδώ για να παρουσιαστεί και επίσημα», είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή