«Ναυάγιο» με Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

«Ναυάγιο» με Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σίριαλ της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να λήξει σήμερα το πρωί. Ο Γιάννης Γούμενος, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, συνεχίζει τις επαφές του με γνωστό επιχειρηματία που θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το όνομά του. Βέβαια, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για επαφές του Γιάννη Γούμενου με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, όμως από το περιβάλλον του γνωστού επιχειρηματία δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης, ο δεύτερος ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έκανε γνωστό ότι απέσυρε το ενδιαφέρον του φανερά ενοχλημένος από τη στάση του Γιάννη Γούμενου. Αυτή βέβαια είναι η μία όψη του νομίσματος Στην άλλη, ο Ρώσος ομογενής εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει ειδοποιήσει τους διοικούντες την ΠΑΕ, θέλοντας να πλησιάσει τους οπαδούς του «δικεφάλου» με τους δικούς του όρους και γι’ αυτό άλλωστε πήρε γραπτή απάντηση από τους κ. Γούμενο και Παγώνη: «Από νωρίς σήμερα το πρωί αναμέναμε από την πλευρά του κ. Ι. Σαββίδη (όπως είχαμε συμφωνήσει χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Hyatt) κατάσταση με τα έγγραφα τα οποία θα χρειάζονταν για την αποσαφήνιση της εικόνας του για την ΠΑΕ, καθώς και σχέδιο Memorandum Of Understanding, στο οποίο θα κατεγράφετο η αμοιβαία πρόθεση εκείνου και ημών για την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ (και τούτο ανεξάρτητα από το γεγονός ότι και πληθώρα τέτοιων εγγράφων του είχαμε παράσχει στο παρελθόν αλλά και σε σχέδιο M.O.U. είχαμε συμφωνήσει). Αντ’ αυτού πληροφορηθήκαμε από το ραδιόφωνο(!) την αποχώρηση του υποψήφιου αγοραστή από τις διαπραγματεύσεις. Τα σοβαρά ερωτήματα που μας δημιουργήθηκαν τον τελευταίο μήνα αναφορικά με την ειλικρινή του πρόθεση να επενδύσει στην ΠΑΕ, τείνουν να καταστούν βεβαιότητα. Τουλάχιστον, ο εξ ημών Βασίλης Παγώνης, όχι μόνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και δηλώνει άμεση διαθεσιμότητα για συνέχιση των σχετικών συζητήσεων. Αν τούτο είναι στις προθέσεις του κ. Σαββίδη…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή