Ο Μαυροκεφαλίδης στο καλοκαιρινό καμπ των Μπουλς

Ο Μαυροκεφαλίδης στο καλοκαιρινό καμπ των Μπουλς

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προορισμό το Σικάγο για να συμμετάσχει στο καλοκαιρινό καμπ των Μπουλς, θα αναχωρήσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ που έχει συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με την ομάδα του «Δικεφάλου» του Βορρά, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ατομική τεχνική του, ενώ είναι πολύ πιθανό να κληθεί και στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Ο Μαυροκεφαλίδης θα περιμένει από τον ΠΑΟΚ να συζητήσει την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, αν και η ρευστή διοικητική κατάσταση αποτελεί τροχοπέδη γι’ αυτή την εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται και η πώληση του παίκτη. Υστερα από την αποχώρηση του Κώστα Βασιλειάδη, ο Μαυροκεφαλίδης είναι, θεωρητικά, ο Ελληνας παίκτης γύρω από τον οποίο μπορεί να δημιουργηθεί η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα περιμένει τις εξελίξεις στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

– Με τη φανέλα της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης, στο ποδόσφαιρο, της Μπαρτσελόνα, ποζάρισε ο Γιάννης Μπουρούσης που υπέγραψε στην ομάδα μπάσκετ της Καταλωνίας και ζει το «όνειρο» της μηνιαίας μεταγραφής του στους «μπλαουγκράνα». Ο Μπουρούσης, που θα ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος, υποστήριξε ότι του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να μετατραπεί μελλοντικά το «συνοικέσιο» σε «γάμο».

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι υπέροχο για εμένα να είμαι μέλος της», είπε ο διεθνής σέντερ, που εξήρε τη φιλία του με τον Μιχάλη Κακιούζη. Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Γιάννη Μπουρούση ο νέος του προπονητής, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Είναι ένας πίβοτ που εκτός των άλλων έχει καλό μακρινό σουτ και διορατικότητα».

– Το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την ανακοίνωση της συγχώνευσης του Γυμναστικού με την ΑΕΛ, επιχείρησε να αντιστρέψει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργο Κότσιαρης, ο οποίος με δηλώσεις του χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας της Λάρισας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή