Το Μαρούσι έδωσε νέο ενδιαφέρον

Το Μαρούσι έδωσε νέο ενδιαφέρον

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτήν την φορά, το Μαρούσι ήταν ανταγωνιστικό απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε σύμφωνα με τις γνώριμες δυνατότητές του και ισοφάρισε σε 1-1 τους «ερυθρόλευκους» που έφυγαν ηττημένοι από το κλειστό του Αγίου Θωμά (70-65). Πόσο καλύτερο και σε ποια σημεία του παιχνιδιού, εμφανίστηκε το Μαρούσι; Οι παίκτες του Γιαννάκη ήταν επιμελείς και αποτελεσματικοί στα αμυντικά καθήκοντά τους, καθώς είχαν συνέπεια στη διατήρηση του προβαδίσματος στο σκορ, ενώ στην τελευταία περίοδο, περιόρισαν σημαντικά τα επιθετικά ατού των φιλοξενουμένων. Το δεύτερο στοιχείο που δημιούργησε τη διαφορά υπέρ του Αμαρουσίου, ήταν η απόδοση του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, ο οποίος ως γνωστόν, είναι «βαρόμετρο» για την ομάδα των βορείων προαστίων.

Το Μαρούσι «έσωσε» το γόητρο των πλέι οφ, με την πρώτη νίκη του επί του Ολυμπιακού, ο οποίος παρουσιάστηκε… χαλαρός και «κυνηγούσε» στο σκορ. Ο Γιαννάκης άφησε τον Πρίντεζη να σουτάρει άστοχα τρίποντα και έδωσε βάση στο παιχνίδι της ρακέτας για να μην φτάσει η μπάλα στους Ζίζιτς και Σχορτσιανίτη, οι οποίοι «φορτώθηκαν» με φάουλ.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Μπλάκνεϊ 17 (2), Νικολαΐδης, Μπουντούρης, Κυρίτσης 13 (1), Σέκουλιτς 8, Χόμαν 9, Στεφανίδης 3 (1), Κολώκας 5, Καϊμακόγλου 2, Γιαννουλάκος, Νοέας 4, Καράγκουτης 9 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εντνι 2, Παπαμακάριος 5 (1), Αργυρόπουλος 2, Ζίζιτς 5, Λιούις 19 (4), Χατζής 9 (1), Σεϊμπούτις, Πρίντεζης, Μπάρλος 9 (2), Βασιλόπουλος 4, Αγαδάκος, Σχορτσιανίτης 10.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή