ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ: Για την απόκτηση του Φιλίπε Βιδέιρο ενδιαφέρονται οι «ακρίτες». Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας, αρέσει στον Γιάννη Μαντζουράκη και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις ένταξής του στο ρόστερ της ομάδας. Ο «Ρουμάνος» ολοκλήρωσε τις επαφές του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο, στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες μίλησαν και χθες για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, ενώ δόθηκε και η «μαύρη λίστα» των παικτών που θα παραχωρηθούν. Οι Μαντζουράκης, Μαρτσέλο και Κατρακυλάκης αναχωρούν σήμερα για το εξωτερικό, προκειμένου να «τσεκάρουν» παίκτες.

ΟΦΗ: Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα ο Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος αντιμετώπιζε όλο αυτό το διάστημα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Στα μεταγραφικά αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, με το όνομα του Λουτσιάνο ακούγεται έντονα στο νησί. Σήμερα οι παίκτες του Μύρωνα Σηφάκη θα γυμναστούν το απόγευμα, αλλά θα απουσιάζουν οι Τσίπεφ, Ντεγιάνοφ, Χατσατριάν, οι οποίοι πήραν άδεια και θα φύγουν για τις πατρίδες τους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Την τρίτη μεταγραφή εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Μετά τους Χατζί και Τάσιτς, η κρητική ομάδα απέκτησε και τον Γκι Μπουέλε για 3 χρόνια. Ο 27χρονος Καμερουνέζος αμυντικός αγωνιζόταν φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου πέτυχε και 3 γκολ. Παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα της Καλαμαριάς και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Την προσεχή Τετάρτη (24/5) θα λύσουν τις διαφορές τους Πανθρακικός και Μεσσηνιακός, που διεκδικούν το πέμπτο και τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο. Οπως αποφάσισε το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ, ο αγώνας μπαράζ θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αλκαζάρ», στις 18.00. Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο της ανόδου έχουν ήδη σφραγίσει οι Αγροτικός Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Εθνικός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος ανέλαβε χθες ο Μάρκος Δήμος. Αν και ο πρώην, πλέον, αμυντικός μέσος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, θα παραμείνει κοντά στην ομάδα του Περιστερίου από άλλο πόστο: «Η θέση του τεχνικού διευθυντή, που μου εμπιστεύθηκε ο κ. Σπανός, είναι άκρως τιμητική και με γεμίζει με υπευθυνότητα. Αποφάσισα να σταματήσω, σχεδόν πρόωρα, το ποδόσφαιρο γιατί η πρόταση του κ. Σπανού ήταν τιμητική για εμένα και γεμάτη προοπτική για το μέλλον», τόνισε ο Δήμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή