Κατεβάζει μέσο όρο ηλικίας ο Νικολαΐδης

Κατεβάζει μέσο όρο ηλικίας ο Νικολαΐδης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σίριαλ, με άγνωστο τέλος, έχει εξελιχθεί η πρόσληψη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ. Τα ονόματα που ακούγονται και προτείνονται από τους μάνατζερ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το μόνο που απομένει είναι η τελική επιλογή της διοίκησης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ντέμης Νικολαΐδης, κρατά το όνομα ως επτασφράγιστο μυστικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να προβεί σε ανακοινώσεις ακόμη και στο τέλος της εβδομάδας. Αλλωστε, ο χρόνος πιέζει αρκετά τους «κιτρινόμαυρους», αφού πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού.

Στόχος της διοίκησης είναι να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας. Ο ρόλος του νέου προπονητή θα είναι σημαντικός σε αυτό τον τομέα, όπως και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ΑΕΚ η πρόκριση στους ομίλους είναι θέμα ζωτικής σημασίας, αφού με τα έσοδα η ομάδα θα μπορέσει να κάνει καλύτερο αγωνιστικό σχεδιασμό και να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, o oποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, σε συνέντευξή του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Σάντος, χαρακτήρισε δύσκολο αλλά εφικτό στόχο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σχολίασε και την αγάπη του κόσμου. Αναφερόμενος στους τίτλους ο Μεσσήνιος επιθετικός απάντησε: «Η ΑΕΚ, όπως σε όλες τις ομάδες, χρειάζεται προγραμματισμό και σωστές κινήσεις. Χρειάζεται όμως να διεξάγεται και ένα πρωτάθλημα 50-50 για όλες τις ομάδες. Εχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου και πιστεύω ότι, εάν η ΑΕΚ συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, τότε ναι θα συμβεί αρκετά σύντομα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή