ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕ ΠΛΗΡΗ εξέλιξη οι ημιτελικοί της Α1 του μπάσκετ, όπου αύριο ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική, από την οποία θα προκύψει η πρώτη ομάδα που θα παίξει στον τελικό. Κι αυτή θα είναι ο Παναθηναϊκός.

ΟΣΟ κι αν στον αθλητισμό μπορούν να συμβούν μεγάλες εκπλήξεις, δεν πιστεύουμε πως μπορεί ο Αρης να «κοντράρει» τους πρωταθλητές μέσα στο Γαλάτσι. Η αρμάδα του Ομπράντοβιτς πέρασε σαν… οδοστρωτήρας κι από τη Θεσσαλονίκη και περιμένει τον αντίπαλό της, απλά για να επικυρώσει και τυπικά την πρόκρισή της στον τελικό.

ΕΚΕΙ όπου φαβορί για να βρεθεί είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την ήττα τους στο Μαρούσι διατηρούν το πλεονέκτημα της έδρας τους, επιβεβαιώνοντας, πως προς το παρόν δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που θα κάνουν την υπέρβαση.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και είναι πολύ πιθανό σε αυτό το ζευγάρι να εξαντληθούν οι πέντε αγώνες που θα αναδείξουν τον τελικό νικητή. Αφού και το Μαρούσι δεν έδειξε πως μπορεί να κτυπήσει τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ οι «πράσινοι» παίρνοντας το εισιτήριο του τελικού θα… ξαπλώσουν στον καναπέ για να περιμένουν ξεκούραστοι τον αντίπαλό τους. Σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι ο Ολυμπιακός, για να αναβιώσουν οι πάλαι ποτέ μεγάλες μάχες των «αιωνίων».

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ όμως πως θα αναβιώσουν μόνο στο σκέλος που αφορά τον φανατισμό, το πάθος και την αντιπαλότητα εντός και εκτός γηπέδου. Αφού πάνω στο παρκέ οι πρωταθλητές, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έχουν αντίπαλο.

ΔΙΟΤΙ το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Και επιπλέον δεν είναι ένας ο τελικός, που μπορεί κάτι να πάει στραβά στον ισχυρό και να γίνει η… ζημιά. Στην πορτοκαλί μπάλα, υπάρχουν περιθώρια να διορθωθεί το λάθος. Στην ασπρόμαυρη όχι.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ η φάση με τον Ανρί, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος δεν σημάδεψε σωστά. Το 2-0 υπέρ της Αρσεναλ δεν έγινε, η Μπαρτσελόνα έμεινε ζωντανή και μπόρεσε να πάρει το τρόπαιο.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ το όλο ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί, αν τελικά βρεθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό, κατά πόσο έφτασε στο σημείο να κτυπήσει τον Παναθηναϊκό, όχι στο ΟΑΚΑ όπου θα επιστρέψει, αλλά στο ΣΕΦ, ώστε να διαρκέσουν περισσότερο οι… εκδρομούλες Μαρούσι – Νέο Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή