ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

4' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάγκας και στις μεταγραφές

«Δεν θα μπορούσα να απογοητεύσω τους φιλάθλους μας. Τους βλέπω όλους σαν την οικογένειά μου», τόνισε την Παρασκευή ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δέχθηκε «αστρονομική» πρόταση του ύψους των περίπου 52 εκατ. ευρώ(!) από την Μπαρτσελόνα, όμως η αγάπη του για την Αρσεναλ τον «δένει» οριστικά στο Λονδίνο, ανεξαρτήτως χρημάτων. Για Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνου δεν υπάρχει φανέλα. Ο πρώτος, «ανύπαρκτος» πριν πάει στον ΠΑΟ, έμαθε να μοιράζει τελεσίγραφα και ο δεύτερος, έχοντας το βάρος σε χρυσό στο συμβόλαιό του, να πουλάει οπαδιλίκι ανεξαρτήτου χρώματος. Μάγκας ο Τζίγκερ που τους έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα, όμως το ίδιο μάγκας πρέπει να φανεί και τώρα στις μεταγραφές. Οχι για να δικαιολογήσει τη στάση του, αλλά για τη φανέλα…

Απολαύστε Μακ Ενρο

Οριστικα και αμετάκλητα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, ο Τζον Μακ Ενρο και ο Σέρτζι Μπρουγκέρα θα βρεθούν αντιμέτωποι σε αγώνα επίδειξης που θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό γήπεδο του ολυμπιακού κέντρου αντισφαίρισης στο Μαρούσι, χωρητικότητας 8.000 θεατών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον αγώνα θα διευθύνει ένας αυστηρότατος διαιτητής που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ετοιμαστείτε για ακραίες αντιδράσεις απ’ την πλευρά του διάσημου Αμερικανού!

Μια ιστορία που μας θυμίζει κάτι

Η Μπαγερν έχει κατακτήσει δύο νταμπλ στη σειρά με τον Φέλιξ Μάγκατ στον πάγκο της, αλλά προκοπή στην Ευρώπη δεν έχει δει. Αν δεν καταφέρει και του χρόνου να φθάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ασχέτως του τι θα κάνει στην Μπουντεσλίγκα, ο Μάγκατ θα απομακρυνθεί. Τι μας θυμίζει αυτή η ιστορία; Μια μεγάλη ελληνική ομάδα, με ερυθρόλευκα, που θέλει να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Να ξέρετε, στη νέα χρονιά τα λάθη δύσκολα θα συγχωρεθούν.

Ποιοι θα είναι οι τέσσερις;

Θα εχει ενδιαφερον να δούμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών που μένουν τα τελευταία (τουλάχιστον) τρία χρόνια στην Ελλάδα και τους οποίους θα δηλώσει ο Ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά οι δύο θα είναι οι Φακίνος και Παναγόπουλος. Λέτε οι άλλοι δύο να είναι ο Λαγός και ο Τοροσίδης;

Γκρινιάζουν κι αλλού…

Μηπωσ έχει κανείς την εντύπωση ότι η γκρίνια για τη διαιτησία είναι μόνο ελληνικό… προνόμιο; Ο Τέριε Χάουγκε δεν μπήκε στο στόχαστρο μόνο των οπαδών αλλά και των παικτών της Αρσεναλ. Ολοι είχαν κάτι να πουν για τον Νορβηγό, την παράσταση όμως την έκλεψε ο Τιερί Ανρί: «Δεχόμουν κλωτσιές σε όλο τον αγώνα. Οι Πουγιόλ και Μάρκεζ θα έπρεπε να πάρουν κίτρινες κάρτες. Το να αγωνίζεσαι απέναντί μου με κίτρινη κάρτα, είναι τελείως διαφορετικά. Περίμενα ο διαιτητής να κάνει τη δουλειά του και νομίζω ότι δεν την έκανε. Ηταν καθαρή η αποβολή του Γιενς, αλλά αν δεν ήθελαν να κερδίσουμε, να μας το έλεγαν από την αρχή. Τα πράγματα για μας ήταν κάτι περισσότερο από δύσκολα. Ισως την άλλη φορά να χρειαστεί να μάθω να κάνω θέατρο, αλλά δεν είμαι… γυναίκα, γι’ αυτό προτιμώ να στέκομαι στα πόδια μου».

Δύο κοκόρια στο ίδιο κοτέτσι

Μια σοφη ελληνική παροιμία λέει ότι δεν χωράνε δύο κοκόρια στο ίδιο κοτέτσι. Τα σενάρια για την πιθανή μετακίνηση του Τιερί Ανρί στην Μπαρτσελόνα τα ξέρει όλος ο κόσμος και πολλοί, μάλιστα, θεωρούσαν ότι ήταν θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία. Πώς, λοιπόν, θα χωρούσαν στο ίδιο… κοτέτσι τα δύο μεγαλύτερα κοκόρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή την εποχή; Οι δηλώσεις του Ανρί μετά τον τελικό δίνουν μια μικρή πρόγευση για το τι μπορεί να ακολουθούσε: «Πριν από τον αγώνα, όλοι μιλούσαν για τον Ροναλντίνιο. Δεν τον είδα καθόλου σήμερα, ούτε και τον Ετό. Ο Λάρσον έκανε τη διαφορά ετοιμάζοντας τα δύο γκολ. Αυτός ήταν το κλειδί».

Αφήστε και κανένα μικρόφωνο

Τωρα που τελείωσε η Eurovision, ας αφήσουν κανένα… μικρόφωνο στο ΟΑΚΑ. Τον τίτλο του πρωταθλητή θέλει να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που έχει δοκιμάσει τις φωνητικές ικανότητες του πολλάκις και ύστερα από κατάκτηση τίτλων, μπορεί να κάνει… πρόβες για να είναι έτοιμος, μετά την ολοκλήρωση του τελικού.

Τηλεοπτικά δικαιώματα

Που «παταει» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος για να μη θέλει να πουλήσει τις μετοχές του; Στα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου. Από το συνδρομητικό ζήτησε προκαταβολή 300.000 ευρώ για να… αρχίσει να συζητά, αλλά όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία των ΠΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο πιο «επώνυμος» έκανε στροφή προς την Αγία Παρασκευή και ζητεί, περίπου, 2.000.000 ευρώ για τους εντός έδρας αγώνες των «κυανέρυθρων». Αν η κρατική τηλεόραση δώσει τα χρήματα, ο Αχιλλέας θα διαπραγματεύεται την πώληση της ΠΑΕ στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και βάλε…

Ο νέος γενικός γραμματέας

Και εκει που όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Κώστα Κουκοδήμου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ξαφνικά ανακοινώθηκε το όνομα του Σταύρου Δουβή. Υπήρχαν αρκετοί παράγοντες που έβλεπαν με… καλό μάτι τη θέση του ΓΓΑ με αποτέλεσμα η ανακοίνωση να τους στενοχωρήσει. Το μόνο που μένει να δούμε είναι εάν θα παραμείνουν καλές οι σχέσεις του Σταύρου Δουβή με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, γιατί και με τον πρώην ΓΓΑ ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς αλλά στην πορεία… χάλασαν.

Η αναβάθμιση θέλει νέους παίκτες

Μπορει το θέμα του προπονητή να μην έχει λυθεί για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι», όμως, κάνουν μεταγραφές με στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα με διάρκεια. Απ’ ό,τι φαίνεται η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει με όρεξη και στόχους, προκειμένου να αναβαθμίσει το τμήμα.

Επιστέφει η ξιφασκία

Επιτελουσ τελείωσε και η Γιουροβίζιον και θα επιστραφούν οι χώροι του ΟΑΚΑ εκεί όπου ανήκουν, δηλαδή στον αθλητισμό. Ετσι, θα μπορέσουν οι αθλητές της ξιφασκίας να προπονηθούν στην αίθουσά τους, αλλά και να διεξαχθούν και αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή