Παρέλαση ονομάτων από τον Ολυμπιακό

Παρέλαση ονομάτων από τον Ολυμπιακό

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκούσε μία δήλωση του Ριβάλντο ότι μιλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού με ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, για να δουν το φως της δημοσιότητας ονόματα τα οποία για πολλούς και διάφορους λόγους δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν στον Πειραιά, όπως για παράδειγμα αυτό του Ρομπέρτο Κάρλος.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το χτίσιμο μιας ομάδας η οποία θα μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει ότι η απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος δεν είναι αυτοσκοπός.

Στο λιμάνι θέλουν οπωσδήποτε να «δέσουν» την άμυνα και ο παίκτης που έχει κλέψει την καρδιά του Τροντ Σόλιντ είναι ο Σκιλασί. Ομως η περίπτωση απόκτησής του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και η Μονακό ζητεί για την παραχώρησή του τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που ζητεί ο παίκτης. Γι’ αυτή την περίπτωση όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να μπουν σε σκληρές διαπραγματεύσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Ζε Ρομπέρτο, τη στιγμή που το θέμα έδειχνε να «κλείνει» από την πλευρά του Ολυμπιακού, άνοιξε για τα καλά από την πλευρά του Βραζιλιάνου. Με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό «Κίκερ» τόνισε ότι μελετά την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό, όπως επίσης κι εκείνες που έχει δεχθεί από την Ιταλία και την Ιαπωνία. Πάλι από τον Τύπο της Γερμανίας ανοίγει και το θέμα του Ρόκε Ζούνιορ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν όμως οι Γερμανοί για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, θέλουν να βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό όμως έχει διαρρεύσει και το όνομα του Πάμπλο Αϊμάρ, όμως, για να γίνει μια τόσο τρανταχτή μεταγραφή θα πρέπει να δαπανηθούν τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα της παραμονής του Νέρι Καστίγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή