ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ: Η διοίκηση του «γηραιού» συμφώνησε με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, για την επέκταση της συνεργασίας τους ώς το 2009. Ο 21χρονος αμυντικός θα βάλει σήμερα την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο και θα εισπράξει συνολικά 180.000 ευρώ. Σήμερα θα γίνει και η συνάντηση του Γιώργου Σπανουδάκη με τον εκπρόσωπο του Ζοέλ Επαλέ, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Θυμίζουμε πως οι διαπραγματεύσεις είχαν κολλήσει προ ημερών, στο θέμα του μπάι-άουτ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Για δύο ακόμη χρόνια ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Γιώργος Πουλόπουλος και Γκαμπριέλ Λετιέρι. «Ηθελα να μείνω και με ήθελαν και οι άνθρωποι της ομάδας, με αποτέλεσμα να συμφωνήσουμε μέσα σε πέντε λεπτά», είπε ο Παυλόπουλος. «Στον Ιωνικό αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Ο κ. Κανελλάκης τηρεί κατά γράμμα τις συμφωνίες του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή», τόνισε ο Λετιέρι.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σήμερα θα γίνει γνωστή η πέμπτη ομάδα που θα σφραγίσει το εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική, μετά τους Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Εθνικό. Τη μάχη για την άνοδο θα δώσουν ο Πανθρακικός (θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος) και ο Μεσσηνιακός, στον αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί στο «Αλκαζάρ» (18:00). Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κύρος Βασσάρας.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ο Γιούπ Χάινκες επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2008, θα διαδεχτεί τον Χορστ Κέπελ, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου στο τέλος της σεζόν, αφού η ομάδα κατέλαβε τη 10η θέση στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή