ΑΕΚ: επιβεβαίωσε ο Αΐλτον, αλλά κοστίζει…

ΑΕΚ: επιβεβαίωσε ο Αΐλτον, αλλά κοστίζει…

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιβεβαίωση της πρότασης και από τον ίδιο τον Αΐλτον, στη γερμανική εφημερίδα Bild, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που τον ήθελαν στην ΑΕΚ ως «κράχτη» για τα εισιτήρια διαρκείας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχθηκε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, όπως, άλλωστε, είχε κάνει παλαιότερα και στην πρόταση του Ολυμπιακού. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση το είχε παραδεχτεί ένα χρόνο αργότερα!

Ωστόσο, παρά τις δηλώσεις και στην περίπτωση της «Ενωσης» το σενάριο να μετακομίσει ο παίκτης στην Αθήνα είναι δύσκολο. Το κασέ του αγγίζει τις 800.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να δοθούν και 700.000 ευρώ στην Μπεσίκτας, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Παράλληλα, προτεραιότητα του Βραζιλιάνου αποτελεί η παραμονή στο Αμβούργο και στην Μπουντεσλίγκα.

Δηλώσεις που αφορούν την παραμονή του στην ομάδα έκανε και ο Ολεγκ Βενγκλίνσκι σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Ουκρανός επιθετικός, ο οποίος φέτος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και είχε μικρό χρόνο συμμετοχής, ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. «Εχω ένα συμβόλαιο με την ΑΕΚ ώς το καλοκαίρι του 2007 και θα το τιμήσω. Αυτό που θέλω είναι να ξεκουραστώ καλά και τον Ιούνιο να επιστρέψω στην ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Βενγκλίνσκι κρίνει τη χρονιά θετική για την ΑΕΚ, ενώ παρά τη μικρή συμμετοχή του πιστεύει ότι βοήθησε και μάλλον θα περίμενε περισσότερες ευκαιρίες από τον Φερνάντο Σάντος: «Ολα ήταν καλά με εξαίρεση την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στη δημιουργία του συνόλου. Είχα ορισμένα θετικά παιχνίδια, σημείωσα και δύο καθοριστικά γκολ. Οσον αφορά τη συμμετοχή μου στην 11άδα, οι ευκαιρίες να δείξω τις ικανότητές μου ήταν τόσες όσες μου έδινε ο προπονητής. Είχε τη δική του φιλοσοφία για την τακτική και τη σύνθεση της ομάδας. Δεν έχω λοιπόν να κάνω κάποιο παράπονο».

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται ο Γενς Μπάνγκσμπο. Ο Δανός τεχνικός είναι άγνωστο τι ακριβώς ρόλο θα έχει στην ομάδα, ωστόσο, φήμες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται τελικά να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, μετά και την απόρριψη της πρότασης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην συνεργάτης του Μαρτσέλο Λίπι στη Γιουβέντους έχει παρακολουθήσει το τελευταίο δίμηνο κασέτες με φετινούς και περσινούς αγώνες της «Ενωσης» για να διαμορφώσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό.

– Στα σκληρά μέτρα που θα πάρει για την καταπολέμηση της βίας και για εισιτήρια χωρίς προμήθεια αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στη συνάντηση που είχε με όλους τους οργανωμένους συνδέσμους της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή