Αρον άρον κατέθεσε ο Μπουφόν

Αρον άρον κατέθεσε ο Μπουφόν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εγκατέλειψε χθες το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας για να μεταβεί στην Πάρμα, όπου οι εισαγγελικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα σχετικά με παράνομα στοιχήματα.

«Συνοδεύω τον Μπουφόν στην Πάρμα, όπου του ζητήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει, και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε αμέσως για προπόνηση», επιβεβαίωσε ο γενικός αρχηγός της ιταλικής αποστολής (και παλιά μεγάλη δόξα της «σκουάντρα ατζούρα») Τζίτζι Ρίβα.

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και στις αρχές του μήνα προσφέρθηκε εθελοντικά να καταθέσει στο Τορίνο. Ο Μπουφόν δεν είναι μεταξύ των ατόμων που έχουν γίνει αντικείμενα επίσημης έρευνας, αλλά κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει ως «πρόσωπο που πιθανόν είναι καλά πληροφορημένο για τα γεγονότα».

Σχετικά με τα στοιχήματα, ο διεθνής γκολκίπερ έχει δηλώσει ότι στο παρελθόν είχε ποντάρει σε αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, σε καιρό που τέτοια στοιχήματα δεν αντιβαίνανε στη σκληρή ιταλική νομοθεσία σχετικά με τον τζόγο.

«Αφεντικό» ο Καπέλο

Στο μεταξύ, στη Γιουβέντους αναβαθμίστηκε ο ρόλος του Φάμπιο Καπέλο, που πέρα από την προπονητική του ιδιότητα θα είναι στο εξής και ο γενικός μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, υπεύθυνος για τη μεταγραφική πολιτική. Με σύντομη ανακοίνωσή της, η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε τον νέο ρόλο του Καπέλο και τονίζει ότι θα συνεργάζεται με τον Αλέσιο Σέκο, που αναλαμβάνει επικεφαλής του αθλητικού τμήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή