Για πολλούς είναι τελικός

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο… τελευταίος χορός μπροστά σε «κυανόλευκους» φιλάθλους θα είναι για αρκετούς παίκτες του Ηρακλή ο σημερινός τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό (18.00). Και οι δύο σύλλογοι θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους: Οι «πράσινοι» για να κατακτήσουν τον τίτλο και ο «Γηραιός» για να έχει μια ακόμη ευκαιρία, τη Δευτέρα, στη Γλυφάδα. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις το βαρύτιμο τρόπαιο θα δοθεί τη Δευτέρα.

Στη διάθεση των προπονητών τους βρίσκονται όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων, καθώς δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Βασικά στελέχη της ομάδας του Ηρακλή θα παίξουν για τελευταία φορά στη Θεσσαλονίκη, διότι την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους. Τουλάχιστον, οι Στάνλεϊ, Μπολ και Τσέρνιτς θα βρίσκονται του χρόνου μακριά από την Ελλάδα. Ο προπονητής του «Γηραιού», Αλέκος Λεώνης, θα προσπαθήσει να βρει τρόπο για να «μπλοκάρει» τις προσπάθειες των, κατά τις τελευταίες αγωνιστικές, ασταμάτητων Μαρσέλο, Ντάντε και Γκόμες. Οι ξένοι του Παναθηναϊκού έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξουν καλά: Εάν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα φύγουν νωρίτερα για τις πατρίδες τους. Οι «πράσινοι» φαίνονται αποφασισμένοι να τελειώσουν τη σειρά των τελικών στις τέσσερις αναμετρήσεις και εάν παίξουν όπως και την περασμένη Δευτέρα, θα τα καταφέρουν. «Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε. Το αν θα τα καταφέρουμε, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική μας απόδοση», δήλωσε ο Σωτήρης Πανταλέων.

– Την Τρίτη αναμένεται να γίνουν οι οριστικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού τόσο για προπονητή όσο και για παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή