Πονοκέφαλος με τα στόπερ σε Ολυμπιακό

Πονοκέφαλος με τα στόπερ σε Ολυμπιακό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικά θολό εξακολουθεί να παραμένει το τοπίο σε ό,τι αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό. Ο Τροντ Σόλιντ πιέζει με τον τρόπο του τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» προκειμένου το συγκεκριμένο θέμα να τελειώσει άμεσα και σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να «χτίσει» τη νέα άμυνα της ομάδας πάνω στον στόπερ που θα έρθει στο λιμάνι και θα ήταν ευχής έργον για τον Σόλιντ αυτός ο παίκτης να είναι και το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο Μαροκινός αμυντικός Αμντεσλάμ Ουαντού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, όμως δεν πρόκειται να επισημοποιηθεί αυτή η συμφωνία αν δεν γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο έτερος κεντρικός αμυντικός. Ο Τροντ Σόλιντ θέλει οι δύο παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι της ίδιας φιλοσοφίας προκειμένου να υπάρξει αρμονική συνεργασία για καλύτερα αποτελέσματα.

Πάντως, με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Ουαντού, Λορέν Μεσό, θέλησε να πιέσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες απόκτησης του πελάτη του, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του γιατί οι πρωταθλητές Ελλάδος μίλησαν απευθείας με τον Μαροκινό και όχι με τον ίδιο.

Σκιλασί

Πέρα όμως από τον Ουαντού ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες και το όνομα του Σκιλασί, όμως ο μάνατζέρ του Αλέν Μιγκλιασιό άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης. Συγκεκριμένα τόνισε πως κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει μιλήσει μαζί του και για το όποιο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» έχει πληροφορηθεί από τον ελληνικό Τύπο. Βέβαια αυτό μπορεί και να είναι ένα παιχνίδι του Γάλλου μάνατζερ, ο οποίος με τον δικό του τρόπο ίσως να επιχειρεί να πιέσει τους «ερυθρόλευκους».

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι πρωταθλητές Ελλάδος συνεχίζουν να κλείνουν φιλικούς αγώνες και θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τη Γιάμπλονετς στις 19 Ιουλίου, τη Βέρντερ Βρέμης στις 23 του ίδιου μήνα, δύο ημέρες αργότερα θα κοντραριστούν με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, στις 28 Ιουλίου με την Μπλάκμπερν και ο μοναδικός φιλικός αγώνας στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι στις 3 Αυγούστου κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.Νικοσ Σταματελοσ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή