ΠΡΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι δύσκολο όταν εμφανίζεται ο Μάρκο φαν Μπάστεν να σκεφτεί κάποιος πως είναι ο προπονητής της Εθνικής της χώρας του και όχι ο γνωστός «ιπτάμενος Ολλανδός». Το μόνο σημείο από το οποίο διακρίνεται ως υπεύθυνος τεχνικός είναι πως κατεβαίνει -ως είθισται- πρώτος από το πούλμαν της αποστολής.

Χλοοτάπητας 96.000 τετραγωνικών…

Ο αγωνιστικός χώρος των 12 γηπέδων θα είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε άριστη κατάσταση. Σ’ αυτά τοποθετήθηκαν συνολικά 96.000 τετραγωνικά μέτρα χλοοτάπητα. Οι χώροι που θα… πατηθούν πρώτοι είναι αυτοί της «Αουφ Σάλκε Αρένα» στο Γκελζενκίρχεν και του «Αλιάντς Αρένα» στο Μόναχο. Μία ημέρα πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, η Πολωνία, ο Ισημερινός, η Γερμανία και η Κόστα Ρίκα θα… εγκαινιάσουν με προπόνηση το «πράσινο» των γηπέδων.

«Κήρυγμα» Λίπι σε κάθε προπόνηση

Αλλιώς φανταζόταν ο Μαρτσέλο Λίπι την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα, πριν από κάθε προπόνηση είναι υποχρεωμένος να τονίζει στους παίκτες του να μην σκέπτονται αυτά που συμβαίνουν στην Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή