Παραμένει αισιόδοξος ο Ρεχάγκελ

Παραμένει αισιόδοξος ο Ρεχάγκελ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτήρισε το γκολ του Σκόκο «όνειρο» και τον Βίντουκα «γερμανικό πάντσερ», αλλά παρότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει παρόμοια λόγια για τους δικούς του παίκτες, ο Οτο Ρεχάγκελ δεν φάνηκε να απογοητεύεται από τη μετριότατη εμφάνιση της ομάδας. «Στο ποδόσφαιρο, συνήθως, επικρατεί ο καλύτερος, κάτι που συνέβη και σήμερα. Οι Αυστραλοί ήταν πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί, αφού οι παίκτες τους ήθελαν να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα για το Μουντιάλ. Εμείς είδαμε το παιχνίδι περισσότερο σαν φιλικό. Είχαμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά αυτό το είχαμε ανέκαθεν. Ελπίζω να το λύσουμε ώς τον Σεπτέμβριο. Κέρδος μας είναι ο Δέλλας. Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο, έχουμε νέους παίκτες και προσπαθούμε να δέσουμε το σύνολο. Με την προσθήκη των νέων, θα δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα για τα προκριματικά» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, σε χαμηλούς τόνους και χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του από την κακή εικόνα για τα μέτρα μιας Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Αντίθετα, ο Γκους Χίντινκ, ήταν ικανοποιημένος γιατί πέρα από τη νίκη και την καλή εμφάνιση, αναδείχθηκαν κάποιες αδυναμίες της ομάδας του και έχει χρόνο να τις διορθώσει: «Ηταν μια σπουδαία νίκη, απέναντι στην πρωταθλήτρια της Ευρώπης.

Αξίζει σεβασμό μια ομάδα που κατέκτησε με το σπαθί της το ευρωπαϊκό και η οποία στο β΄ μέρος έδειξε τις δυνατότητές της, αν και έκανε πολλές αλλαγές. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα, ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο, όταν και είχαμε καλή λειτουργία ως ομάδα. Ακόμη είμαστε στο 70% και ευελπιστώ σε μια καλή παρουσία στο Μουντιάλ. Δεν είμαστε έτοιμοι και πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Σήμερα, η Ελλάδα μάς έδειξε καθαρά τα αδύνατα σημεία μας. Αγώνες όπως ο σημερινός, βοηθούν ώστε να γίνει το ποδόσφαιρο ακόμη πιο δημοφιλές στην Αυστραλία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή