Συνάντηση με φόντο τον υγιή Πανιώνιο

Συνάντηση με φόντο τον υγιή Πανιώνιο

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ενώπιος ενωπίω» θα βρεθούν σήμερα οι πρόεδροι της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, Αχιλλέας Μπέος και του ερασιτεχνικού Πανιωνίου, Κώστας Τσακίρης, ύστερα από τη χθεσινή κατάθεση της επίσημης προσφοράς που έκανε ο δεύτερος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Η ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι στις 31 Μαΐου θα δοθεί «ανοιχτή» συνέντευξη Τύπου για τη δημοσιοποίηση της προσφοράς του Κώστα Τσακίρη και την εκδήλωση των προθέσεων του Αχιλλέα Μπέου για το αν τελικά θέλει ή δεν θέλει να απεμπλακεί από τη διοίκηση της «κυανέρυθρης» ομάδας. Αν, στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τέλος Μαΐου, προκύψει κι άλλη πρόταση ενδιαφερόμενου αγοραστή της ΠΑΕ, θα δημοσιοποιηθεί επίσης. Το κλίμα της σημερινής συνάντησης των δύο προέδρων αναμένεται να είναι φιλικό, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των «ψυχρών» σχέσεων και είναι δεδομένο ότι αν η αγοραπωλησία της ΠΑΕ προχωρήσει, θα πρόκειται για μια ενδοπανιώνια συναλλαγή που δεν θα αφήσει παραπονούμενη καμία από τις δύο πλευρές. Η πρόσφατη πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον Αχιλλέα Μπέο στο συνδρομητικό κανάλι, κρίθηκε ως θετική ενέργεια από τον Κώστα Τσακίρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος φέρεται διατεθειμένος να πουλήσει το μετοχικό πακέτο, καθώς φαίνεται ότι έχει κουρασθεί, όπως δήλωσε πρόσφατα και παράλληλα θα δοθεί συνέχεια στο έργο του από τον Κώστα Τσακίρη, εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση προς τον πρόεδρο του ερασιτεχνικού Πανιωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά του κ. Τσακίρη «αγγίζει» τα τρία εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάζει στις παρελθούσες χρήσεις της η ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, ενώ το οικονομικό κομμάτι της προσφοράς και της ζήτησης θα συζητηθεί διεξοδικά στη συνάντηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων του Πανιωνίου. Αν μάλιστα οι απαιτήσεις του Αχιλλέα Μπέου δεν έχουν μεγάλη απόσταση από την πρόταση του Κώστα Τσακίρη, η αλλαγή του ιδιοκτησιακού της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, θα είναι πιο κοντά στην υλοποίησή της, παρά ποτέ στο παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή