ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ανοιξαν πανιά οι Ελληνες

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν αρκετοί Ελληνες ιστιοπλόοι στο «Γιουρολύμπ» του Μέντεμπλικ (Ολλανδία). Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου (Φινν) είναι πρώτος μετά την 4η ιστιοδρομία. Προηγούνται επίσης οι Μηλαίος – Καγιαλής στα 470 ανδρών, όπου 3οι είναι οι Καμπουρίδης – Ωρολογάς, 7οι οι Μάντης – Πολυχρονίδης και 14οι οι Κοσματόπουλος – Α. Παπαδόπουλος. Στην αντίστοιχη κλάση των γυναικών, οι Σαμπάτη – Χιονά βρίσκονται στη 14η θέση. Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων: Τορνέιντο (3 κούρσες): 18οι Πασχαλίδης – Τριγκώνης, Ινγκλινγκ (3 κούρσες): 20ές Μπεκατώρου – Κούρκουλου – Σ. Παπαδοπούλου, 22ες Δανέζη – Χατζηκωστή – Βλάχου, Λέιζερ Στάνταρντ: 34ος Χειμώνας.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ

Παραιτήθηκαν τρεις

Αιφνιδίως παραιτήθηκαν τρία μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ (Γ. Καλαβέσιος, Μιχ. Ελευθεριάδης, Αθ. Ζησιμόπουλος), ενώ ο Παν. Παπαδάτος διεγράφη, επειδή, σύμφωνα με τη διοίκηση, δεν παρέστη σε επτά συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ετσι, προκηρύχθηκε γενική συνέλευση για τις 5 Ιουνίου, στην οποία θα γίνουν εκλογές για τη συμπλήρωση της διοίκησης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επιστρέφει ο Σαμαράς

Κανονικά θα αγωνισθεί ο Νίκος Σαμαράς στον τρίτο και τελευταίο τελικό της Α1 χάντμπολ ανδρών, ανάμεσα στον Αθηναϊκό και τον Πανελλήνιο, που θα διεξαχθεί αύριο στον Βύρωνα. Ο διεθνής εξτρέμ απολογήθηκε χθες στην αθλητικό δικαστή για την αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και απαλλάχθηκε.

ΤΕΝΙΣ

Εκτός ο Μαζαράκης

Το φως… αποσυντόνισε τον Βασίλη Μαζαράκη, ο οποίος δεν προκρίθηκε στον Γ΄ γύρο των προκριματικών του τουρνουά τένις του Ρολάν Γκαρός. Ο Αργεντινός, Μ. Βασάλο Αργκουέλο, ο οποίος είχε βρεθεί να χάνει με 4-6, 3-4 γκέιμ την Τετάρτη, πήρε τελικά τη νίκη χθες με 4-6, 7-6, 6-3. Το ματς είχε διακοπεί την Τετάρτη, λόγω σκότους.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Προκρίθηκε το ζευγάρι

Στον Β΄ γύρο του τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Σαγκάης προκρίθηκαν οι Καραντάσιου / Αρβανίτη. Αντίθετα, αποκλείστηκαν οι Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη, οι οποίες κατέλαβαν την 25η θέση. Μία νίκη, μία ήττα και η 25η θέση ήταν ο απολογισμός για την ομάδα των Γιώργου Κνάπεκ / Π. Μούρτζιου στο Τσάλεντζερ, που διεξάγεται στο Μπρνο της Τσεχίας.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Διεκδικούμε δύο χάλκινα

Δύο χάλκινα μετάλλια έχει εξασφαλίσει, στη χειρότερη περίπτωση, η ελληνική πυγμαχία στο τουρνουά της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Πετς, Ουγγαρίας). Στους προημιτελικούς της κατηγορίας των 75 κ. ο Τ. Μπερδέσης επικράτησε 39-17 στα σημεία του Ιταλού Ιβάνο ντελ Μόντε και εξασφάλισε θέση στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Ματέι Μάτκοβιτς. Σήμερα, στους ημιτελικούς των 57 κ. ο Θεόδωρος Παπαζώβ θα αντιμετωπίσει τον Ούγγρο Σάντοβ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ

«Βενιζέλεια» από σήμερα

Χωρίς τον δευτεραθλητή κόσμου στην πίστα, Γιάννη Ταμουρίδη, θα διεξαχθεί, από σήμερα ώς και την Κυριακή, στα Χανιά, ο ποδηλατικός γύρος «Βενιζέλεια».

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΟΦΤΜΠΟΛ

Δημοσιογράφος πρόεδρος

Σε σώμα συγκροτήθηκε η διοίκηση της ομοσπονδίας σόφτμπολ. Νέος πρόεδρος είναι ο δημοσιογράφος, Αρις Νικολάκης, Α΄ αντιπρόεδρος ο Απ. Ριζάς, Β΄ ο Αθ. Σδράλης, γεν. γραμματέας η Χρ. Σκιαδά, ταμίας ο Χρ. Χριστακίδης και ειδ. γραμματέας η Αγγ. Γουναροπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή