ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΩΝΙΚΟΣ: Οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κατάνγκα Κιμπικούλα από το Κονγκό. Ο 22χρονος διεθνής αμυντικός που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και ως στόπερ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Τον παίκτη παρακολουθούσαν εδώ και τέσσερις μήνες οι άνθρωποι της ομάδας και αποκτήθηκε, αφού διαπιστώθηκε ότι μπορεί να προσφέρει, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόκτησή του έπαιξε το νεαρό της ηλικίας του.

ΞΑΝΘΗ: Ο Αλέξανδρος Γαρπόζης, ύστερα από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη τρία χρόνια. Ο 26χρονος Κύπριος μέσος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2005 από τον ΠΑΟΚ. Εφέτος αγωνίστηκε σε 23 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε 4 γκολ.

ΛΑΡΙΣΑ: Ο Παναγιώτης Κατσιαρός συμφώνησε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε εφέτος, για άλλα τρία χρόνια, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2009. Ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται στην ΑΕΛ από τον Ιανουάριο του 2005, έχει αγωνιστεί σε 55 επίσημα παιχνίδια και έχει σημειώσει ένα γκολ.

ΟΦΗ: Με πολλές σημειώσεις στο μπλοκάκι του επέστρεψε χθες από τη Βουλγαρία ο Μύρων Σηφάκης. Ο προπονητής των Κρητικών παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Τσέρνο Μόρε (3-1) και το βλέμμα του ήταν στραμμένο σε δύο ποδοσφαιριστές, ένα μέσο κι έναν αμυντικό, που έχουν προταθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Μπάμπης Τεννές έδωσε τη «μαύρη» λίστα στον Σπύρο Καλογιάννη και όπως έγινε γνωστό οι Γκαρόζης, Γκίτκος, Νταμπρόφσκι, Διαμαντής και Χατζής αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Αντίθετα ο 18χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων, ο Γιώργος Τζαβέλας, μετά τον Γκουστάβο, αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή