Αυξάνονται η πίεση και το άγχος στον Ολυμπιακό

Αυξάνονται η πίεση και το άγχος στον Ολυμπιακό

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εβδομάδα πέρασε και εξελίξεις για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν. Ο Τροντ Σόλιντ συνεχίζει να εξετάζει εξονυχιστικά τους υποψήφιους, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι, όμως καμία υπόθεση πέρα από του Μαροκινού Ουαντού που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ρεν, δεν βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο Νορβηγός τεχνικός πιστεύει ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πιέσει τη διοίκηση, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων. Ο δρόμος όμως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για τους «ερυθρόλευκους» και γι’ αυτό παρατηρείται καθυστέρηση τόσο στην απόκτηση όσο και στην απομάκρυνση ποδοσφαιριστών.

Το τελευταίο μεγάλο όνομα που μπήκε στη λίστα του Σόλιντ είναι αυτό του Μπορντόν ο οποίος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τη Σάλκε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μάλιστα διαθέτει και κοινοτικό διαβατήριο όμως η γερμανική ομάδα για να τον παραχωρήσει θέλει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ υψηλές είναι και οι ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως δείχνει πιο πιθανή από άλλες, όπως για παράδειγμα του Τσέχου Ουιφαλούσι ο οποίος ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, σε περίπτωση που οι «βιόλα» βρεθούν μπλεγμένοι σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες, θα δεχθεί πολλές προτάσεις από ομάδες της Ιταλίας και όχι μόνο. Ο έτερος κεντρικός αμυντικός που ήταν στη λίστα του Σόλιντ, ο Τούντορ απάντησε αρνητικά στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και οι πρωταθλητές κοιτούν πλέον και σε άλλες αγορές. Εσχάτως, ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Αστον Βίλα, Ολαφ Μέλμπεργκ, τον 22χρονο Καρλ Σβένσον της Γκέντεμποργκ και τον 25χρονο διεθνή Νορβηγό Μπρέντε Χάνγκελαντ.

Την ίδια στιγμή ο Γκάμπριελ Σούρερ πιέζει τη διοίκηση, προκειμένου να πληροφορηθεί αν θα παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα χρονιά ή θα πρέπει να αναζητήσει κάπου αλλού την τύχη του. Χθες το απόγευμα μάλιστα αναμενόταν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη, από τον οποίο θα έπαιρνε την απάντηση να περιμένει μερικές ημέρες ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, πέρα από την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, κινούνται και για τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο Βραζιλιάνος Ζε Ρομπέρτο τη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έκπληξης για παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή