ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του 42χρονου τεχνικού, ο οποίος ήταν στα σχέδια του Ντέμη Νικολαΐδη πριν από τη συμφωνία του με τους Καταλανούς. Διαδέχθηκε στο «τιμόνι» των κυπελλούχων Ισπανίας τον Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα, που παραιτήθηκε μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς.

ΗΠΑ: Ο Κόρι Γκιμπς, που τραυματίστηκε στο γόνατο στον φιλικό αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μαρόκο, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Μπρους Αρίνα, κάλεσε στη θέση του 26χρονου αμυντικού της Τσάρλτοντον, τον Γκρεγκ Μπερχάλτερ, που αγωνίζεται στην Γερμανία με τη φανέλα της Κότμπους. Ο αποκλεισμός του Γκιμπς είναι ο δεύτερος για την ομάδα των ΗΠΑ, μετά εκείνον του Φράνκι Χέιντουκ, πάλι λόγω τραυματισμού.

ΡΕΑΛ: Μολονότι ο ισπανικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από τη Μαδρίτη, ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ δεν το βάζει κάτω. «Οφείλω πολλά στη Ρεάλ για τη στήριξη που μου παρείχε στο διάστημα που ήμουν τραυματίας και για να ανταποδώσω την πίστη τους σε μένα θέλω να διεκδικήσω θέση βασικού την επόμενη περίοδο», δήλωσε σχετικά ο 26χρονος Αγγλος αμυντικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2004 από τη Νιούκαστλ, αλλά δεν κατάφερε λόγω τραυματισμών να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή