«Νυχτερίδα» ο Μοριέντες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φερνάντο Μοριέντες έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Αγγλία με τη Λίβερπουλ, κατά τον οποίο δεν μπόρεσε να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και τελικά να κεντρίσει την προσοχή του Λουίς Αραγονές, ώστε να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του μάνατζέρ του στο ξεκίνημα της εβδομάδας ότι θα παρέμενε στην αγγλική ομάδα για να τελειώσει το συμβόλαιό του, ο 30χρονος επιθετικός επιστρέφει στην Ισπανία για να αντικαταστήσει λογικά τον Πάτρικ Κλάιφερτ στη γραμμή κρούσης των «νυχτερίδων».

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, αλλά φημολογείται ότι η Βαλένθια έδωσε στη Λίβερπουλ σχεδόν τα μισά λεφτά απ’ όσα είχαν ξοδέψει οι Αγγλοι για ν’ αγοράσουν τον παίκτη τον Γενάρη του 2005.

«Ολοι στην ομάδα εύχονται στον Μοριέντες καλή τύχη στη νέα του ομάδα στην Ισπανία», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωσή του ο αγγλικός σύλλογος, επιβεβαιώνοντας το «διαζύγιο» με τον διεθνή Ισπανό επιθετικό.

Μπαίνοντας στη διαδικασία εξεύρεσης επιθετικού, οι «κόκκινοι» εξέτασαν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν από την ισπανική ομάδα τον Ιταλό Μάρκο ντι Βάιο, αλλά ο τελευταίος δεν θέλει να μετακομίσει στο Μερσεϊσάιντ. Εναλλακτικές λύσεις από την εγχώρια αγορά αποτελούν για τη Λίβερπουλ οι Ντάρεν Μπεντ και Κρεγκ Μπέλαμι, αλλά ίσως η λύση βρίσκεται στην ομάδα της Φέγενορντ, στην Ολλανδία και ακούει στο όνομα Ντιρκ Κούιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή