Αναζητεί το καλύτερο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίοι… αντίθετοι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο βόλεϊ. Η αποχώρηση του Χαβιέ Βέμπερ άφησε μεγάλο κενό στον πάγκο των πρωταθλητών και τώρα οι «πράσινοι» ψάχνουν για τον διάδοχό του στο εξωτερικό, με προτίμηση τη Λατινική Αμερική. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει ως προπονητή τον Τάσο Κουμπλή, ενώ ο Μάριος Γκιούρδας θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Αναβρασμός» επικρατεί στο «πράσινο» επιτελείο. Στόχος του προέδρου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου, είναι να φέρει στον σύλλογό του κάποιο προπονητή που να μπορεί να συνεχίσει το έργο του Χαβιέ Βέμπερ. Φυσικά, το μεγάλο όνειρο του καταξιωμένου παράγοντα δεν είναι το πρωτάθλημα της Ελλάδας, αλλά η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, φέρεται αποφασισμένος να προσφέρει όσα χρήματα χρειαστεί για να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας ηχηρό όνομα. Τα νέα στοιχεία και το διαφορετικό πνεύμα παιχνιδιού που έφερε ο Βέμπερ στον σύλλογο έχουν ενθουσιάσει τον ισχυρό άνδρα του ΤΑΠ και έτσι στις κορυφαίες θέσεις της λίστας βρίσκονται προπονητές από τη Λατινική Αμερική. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Αργεντίνου, Βελάσκο και του προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Μπερνάντο Ρεζέντε. Ακολουθούν οι Ιταλοί, Ντανιέλε Μπανιόλι και Ρομπέρτο Σερνιότι, ενώ πολύ χαμηλά στον κατάλογο βρίσκονται κάποιοι Ελληνες προπονητές, διότι ο παράγοντας θέλει να φέρει στη χώρα μας διάσημο όνομα της προπονητικής.

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν από τα… ψηλά, αλλά σήμερα αντί του Μοντάλι θα ανακοινωθεί ο Τάσος Κουμπλής. Ο προπονητής θα έχει διετές συμβόλαιο και εάν του χρόνου έρθει ο Ιταλός θα παραμείνει ως τεχνικός σύμβουλος. Σήμερα, επίσης, αναμένεται να επισημοποιηθούν και οι μεταγραφές των Γκιούρδα, Πέτκοβιτς, Τζούριτς, Σουλτανόπουλου και του Γάλλου Ενό.

Την ομάδα της επόμενης περιόδου σχεδιάζουν και στον Ηρακλή. Με τον «Γηραιό» υπέγραψε ο Τομ Χοφ, ενώ οι «κυανόλευκοι» αναζητούν Ελληνα ακραίο. Στον πάγκο της Ορεστιάδας επέστρεψε ο Γιώργος Πασσαλίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή