Ανοικτά μέτωπα σε ΠΑΟ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολλά ταμπλό «παίζει» ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός, χωρίς μέχρι στιγμής να κλείσει θετικά κανένα. Ανοικτό παραμένει το θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όπου υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, ανοικτό κι αυτό του Λουτσιάν Σανμαρτεάν, παρά το χθεσινό ραντεβού με τον ατζέντη του, ανοικτό και του Πέτερ Χάνσον, όπου ο παίκτης θέλει αλλά η ομάδα του δε συναινεί, ανοικτό και το μεταγραφικό σαφάρι για επιθετικούς, όπου η μόνη εξέλιξη είναι αρνητική και αφορά τον Γέσπερ Γκρόνγκιερ. Στις υποψηφιότητες προστέθηκε κι αυτή του διεθνούς Βραζιλιάνου, Ντενίλσον, όχι πολύ δυνατά προς το παρόν, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

Πιο σημαντική είδηση είναι ότι ο Παπαδόπουλος πήρε για πρώτη φορά θέση στη χρησιμοποίηση του ονόματός του από το περιοδικό και την ιστοσελίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Χθες το πρωί, το συγκεκριμένο σάιτ ανέβασε «δήλωσή» του ότι δεν υπάρχει θέμα νέας συνάντησής του με τον Παναθηναϊκό και ότι ο ίδιος θεωρεί πως με την τακτική της η ΠΑΕ, εκθέτει μέσα και δημοσιογράφους.

«Θα μιλήσω»

Η αντίδραση του διεθνούς επιθετικού ήταν άμεση. «Εμφανίζονται, τον τελευταίο καιρό, δήθεν “δηλώσεις” μου σε διάφορα έντυπα, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μόνο όταν τελειώσει οριστικά το ζήτημα, θα τοποθετηθώ δημοσίως», ήταν η διάψευση που έκανε στο σάιτ του, με την οποία εκτιμάται ότι αφήνει «παράθυρο» για επαναπροσέγγιση. Ο Παπαδόπουλος είναι στην Κέρκυρα, την ώρα που ορισμένα πρόσωπα κοινής αποδοχής προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες για νέα συνάντησή του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, που αν γίνει, θα είναι έκπληξη αν δεν καρποφορήσει.

Οσον αφορά στον Γκόνγκιερ, το περιοδικό Kicker κάνει λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού προς τη Στουτγκάρδη ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, την οποία απέρριψε ο Δανός διεθνής γιατί θέλει να παραμείνει στη γερμανική ομάδα. Η Στουτγκάρδη, όμως, τον έχει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και το ποσό που φέρεται να προσφέρουν οι «πράσινοι» είναι ιδιαίτερα δελεαστικό, οπότε ενδεχομένως να προκύψει κάτι στο μέλλον. Στα υπ’ όψιν είναι και ο Ντελίνσον, σπουδαίος τεχνίτης αλλά με προβληματικό χαρακτήρα, ο οποίος έχει προσιτό κασέ (ένα εκατ. ευρώ ετησίως) αλλά δεν έχει στεριώσει πουθενά και αυτό προβληματίζει.

Ιδια περίπτωση είναι και ο Σανμαρτεάν, ο μάνατζερ του οποίου συναντήθηκε χθες με τον Σπύρο Λιβαθηνό. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενεργοποιήσει τη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του (240 χιλ. ευρώ προβλέπει η προ τριετίας συμφωνία), όμως ο ίδιος ζητεί αύξηση. Οι «πράσινοι» του τη δίνουν μόνο αν παίξει στο 50% των αγώνων και περιμένουν την απάντησή του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Το θέμα του Χάνσον παραμένει στάσιμο. Ο διεθνής Σουηδός τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, η Χερενφέιν όμως ζητεί ένα εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή